A bőrömön az egész testemen apró piros pöttyök vannak, csak közelről észrevehető, mitől lehet ez, és mi ez?
Figyelt kérdés
Sok anyajegyem is van világos bőrű vagyok, nagyon ritkán elmentem szoláriumba ez lehet a gond? De mielőtt nem voltam már akkor is meg voltak a pöttyök már évek óta vannak!2011. máj. 22. 14:14
1/2 Raffi válasza:
Ne aggódj nekem is vannak. Szeplős vagyok, világos bőrű, sok kisebb- nagyobb anyajeggyel. Sok piros pöttyöm van és úgy vettem észre, hogy főleg napfényre jönnek elő.
Úgyhogy köszöntelek a "napozhatatlanok" társaságában. A bőrünk miatt úgysem tudunk lebarnulni, és a fehér bőr sem olyan csúnya, mint ahogy némelyik agyament állítja.
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2011. jún. 8. 23:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!