Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Herpeszem van. Mit tegyek?...

Minii Vikii kérdése:

Herpeszem van. Mit tegyek? (Bővebben lenn)

Figyelt kérdés

Üdv! Már vagy 4-5 hónapja herpeszem van és nem tudom kezelni. Próbáltam különböző krémekkel, de nem vált be. Ma az orvosnál azt mondták, hogy ez vírusos herpesz. Annyira vészesen nem ronda, de azért még is. :/

Csak az írjon, aki jártas az ügyben. Előre is köszönöm.

14/L

2011. máj. 9. 13:18
 1/4 anonim ***** válasza:

nekem 2hónapja volt...az orvos azt mondta hogy kenjek rá fogkrémet mert attól kiszárad és lehull...a krémektől csak jobban elfertözödik!!!!!!vlmi erős fogkrémet ajánlok:)

nem vicc!!!!nekem is vírusos herpeszem volt félévig én is kentem ilyen hülye krémekkel aztán mikor nagyon csunya volt elmentem dokihoz és mondta hogy a fogkrém kiszáridtja....:)

remélem mihamarabb megszabadulsz tőlle:)

2011. máj. 9. 13:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem a zovirax vált be naponta többször rákenve, más nem nagyon. Amúgy a herpesz mindig vírusos, nem tudom milyen orvos volt ez...

De lehet valamilyen immunrendszer-probléma is, mert a vírus mindig a szervezetben marad ha a tünetei el is múlnak, és immunrendszer-gyengeség esetén jöhet elő újra, vagy valamilyen betegség esetén, amikor legyengül.

2011. máj. 9. 13:39
 3/4 anonim ***** válasza:
az első válaszolónál a pont!fogkrémtől kiszárad és lepereg elég szépen:)
2011. máj. 9. 16:18
 4/4 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat! :)

Még az aloeverás krémen gondolkodtam, mert azt írták, hogy az jó rá, és még az alkoholt is írták, de akkor a fogkrémet kipróbálom.

2011. máj. 9. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!