Vesemedence tágulat és kehelyszár tágulat?
Figyelt kérdés
Már a terhességem alatt a nőgyógyászom megállapította,hogy van egy kis vesemedence tágulata a babámnak.azt mondta kinövi.járnunk kell 3havonta kontrollra.már húzódott is vissza,de most meg 5hós a kisfiam és kehelyszár tágulatot állapítottak meg nála,ami 4-6mm nagyságú.volt valakinek ilyen problémája a gyermekével?kinövi idővel?kérlek írjatok.egy aggódó anyuka2011. máj. 5. 19:14
1/2 anonim válasza:
Az a jó, hogy ezt már ilyen korban is tudják szűrni. Ne aggódj! Ha azt mondták, kinőheti, akkor valószínűleg úgy is van, de ha nem nőné ki, akkor is minden bizonnyal műthető, és nem lesz semmi baja nagykorára. (A fiamnak volt vesemedence tágulata, most semmi baja, kinőtte. Nekem is volt, de 34 évvel ezelőtt ezt nem szűrték, ezért 20 éves koromban vették észre a fejlődési rendellenességet, és ki kellett venni az egyik vesémet. Jól vagyok, mindent megcsinál a másik, arra vigyázok...)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy írtál.hát én is bízom benne,hogy kinövi,mert azt hogy megműtsék a kisfiam el sem bírom képzelni.
2011. máj. 7. 09:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!