Vesemedence gyulladásnál vagy egyéb vese problémánál tapasztalt valaki ilyet?
Múlthéten elkezdett görcsölni a vesém, nagyon fájt, előtte egy pár nappal már csípett a vizeletem, de nem foglalkoztam vele. Elmentem orvoshoz, csinált vizelet vizsgálatot és azt mondta, hogy vesemedence gyulladásom van, valami bakteriális fertőzés okozza ami akár a hüvelyből is a húgyútba juthatott először a húgyutat fertőzte meg majd szépen szállt felfelé a gyulladás és elérte a vesémet is ezért vannak a görcsök. Írt fel gyógyszert, szerdán kell visszamennem újabb vizelet vizsgálatra mert az előzőnél tele volt gennyel a vizeletem, remélem most már nem lesz.
Nos a kérdésem az, hogy akinek volt pár ilyesfajta problémája az tapasztalt-e mozgást a hasában? Mert nekem mióta ez van erős mozgást érzek a hasamban. Olyan mint a bélmozgás csak erősebb. Ha ráteszem a kezem a hasamra rendesen érzem és a párom is éri ugyan ezt ha ráteszi a kezét. Nem tudom mitől lehet, de nagyon furcsa :S Kicsit félek, hogy valami komolyabb bajom van és már bánom, hogy nem mentem előbb orvoshoz. Attól félek, hogy a gyulladás elérte már a hasamat is genny van benne és azt érzem. Szerdán lesz legközelebb orvos, akkor kell visszamennem. Addig szedem az antibiotikumot és ha nagyon fáj akkor nospát meg algopirint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!