Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mit tegyek, elestem?

Mit tegyek, elestem?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok és ma tesi órán hátra estem és ki ment a bokám. Azóta haza bicegtem, be lett kötözve, meg fel lett polcolva, de elkezdett be dagadni.

Mit tegyek? Szólni kéne dokinak?

2011. máj. 4. 15:26
 1/9 anonim ***** válasza:

ajj...szegényke:( ha rá tudtál állni, akkor nem tört el, hanem meghúzodott, vagy megrepedt...mondjuk szerintem nem ártana megmutatni dokinak, biztos, ami biztos...legalább te is megnyugszol:)

jobbulást!

remélem segítettem:)

2011. máj. 4. 15:30
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem ártana elmenni dokihoz..

Én a munkahelyemen csak rosszul léptem le a lépcsőn,és kifordult a bokám nekem is..Mégis este amikor elmentem dokihoz,kiderült hogy a kis lábujjnál a talpam szélénél eltört a csont..

2011. máj. 4. 15:30
 3/9 anonim ***** válasza:
Mindenképpen menj orvoshoz. Ha nem tudsz, vagy nem tudnak kocsival elvinni, akkor háziorvos és mentő.
2011. máj. 4. 15:31
 4/9 anonim ***** válasza:

ez hülyeség, hogy ha rá tud állni, nincs eltörve

a párom lépett rosszul a munkahelyén a lépcsőn, a sarkából letört egy 8 mm-es darab, szalagok részlegesen szakadtak, emellett repedt is a csont. Hazáig vezetett, nekem kellett erősködnöm, hogy mutassa meg dokinak. 3 hét fekvőgipsz, 8 hét járó lett a vége.

Szóval kedves kérdező, meg kell mutatni orvosnak, mert ha tovább dagad, akkor roncsolódhat az érhálózat, a vérellátás és az csak ront a helyzeten.

2011. máj. 4. 15:34
 5/9 anonim válasza:
ecetes vizes kötéssel kösd be
2011. máj. 4. 15:34
 6/9 anonim ***** válasza:

szia!

én kb 12 éve jártam így, de akkor még fekvőgipszet is kaptam rá! Utána persze járógipsz. És csak kificamodott, nem tört el! szerintem menj orvoshoz!

2011. máj. 4. 19:55
 7/9 anonim ***** válasza:
Tavaly anyukám is elesett, s csak másnap ment dokihoz, mert bedagadt nagyon. És el volt törve.. Nem mérvadó, hogy tudsz-e járni így, vagy sem.
2011. máj. 5. 05:07
 8/9 A kérdező kommentje:

Na hát először is köszönöm a válaszokat :)

Ma eljutottam odáig, hogy elmentem ügyeletre szerencsére nincs nagy baj, krémet adtak rá, viszont jó, hogy el mentünk mert a doki talált egy olyan csontot ami nincs hozzá nőve a többi csonthoz. Kis aranyos ott lifeg egyedül, úgyhogy most irány ortopédia.

2011. máj. 5. 20:20
 9/9 anonim válasza:
Hát, ma én is elestem a rollerrel. Nekem is nagyon fáj, bár gondolom neked jobban fáj
2013. júl. 10. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!