Begyulladt lábkörömmel hova kell mennem?
Figyelt kérdés
Elég gyakran begyullad a a nagylábujjamon a köröm (oldalt). Eddig mindig sikerült kikezelnem. De most már szerintem vad hús is van ott. Ezzel már nem tudok mit kezdeni. Kenegetem Tetrannal és dunsztkötést rakok rá. Áztatom kamillás vízben. De nem akar meggyógyulni. Most pedig már ott tartok, hogy kezd elszíneződni a köröm felülete (kékes-barnás). Ez azóta van, mióta kifeküdtem napozni.
Úgy tudom, hogy ilyen problémával nem a pedikűrös foglalkozik. De akkor ki?
2011. ápr. 27. 11:44
2/7 A kérdező kommentje:
De hova? Sztk? Kell beutaló?
2011. ápr. 27. 11:56
3/7 anonim válasza:
Így van,én pedikűrös vagyok,de ez már az orvos asztala...."a pedikűrös ápol és szépít,dde nem gyógyít".
4/7 anonim válasza:
Szerintem menj a háziorvosodhoz, és kérj beutalót. Ő fogja tudni, hova kell menned. Fel is hívhatod telefonon, akkor talán megspórolhatod a sorban állást.
5/7 A kérdező kommentje:
Megpróbálom, köszönöm.
2011. ápr. 28. 10:00
6/7 A kérdező kommentje:
Holnap megyek a sebészetre.
2011. máj. 12. 23:30
7/7 A kérdező kommentje:
Túléltem. Az injekció tényleg elég kellemetlen, meg utána vagdalózás is, de kibírható. És utána egyáltalán nem fájt. Átvérzett, átkötözték. Mostanában néha-néha belenyillaló fájdalmat érzek, de kibírható.
2011. máj. 13. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!