A hátamon van egy anyajegy, és kb:egy hete égetően fáj ha mozgok! Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
2009. márc. 2. 18:50
1/5 anonim válasza:
Azt nem tudom mit jelent de azt igen az anyajegy +változik az veszélyes. mihamarabb fordulj vele bőrgyógyászhoz!
2/5 anonim válasza:
Szerintem begyulladt! Azonnal menj el bőrgyógyászhoz. Nekem is volt ilyen, nem tudom én sem az okát, hogy miért gyulladt be, de le kellett vetetni! Ne hanyagold el! Nem akarlak ijesztgetni!
3/5 anonim válasza:
AZONNAL ORVOS!!!
Olyan rákot kaphatsz, hogy csak pisloghatsz utána.
4/5 anonim válasza:
Mindenképp menj dokihoz. Le kell vetetni! Én pont ma hívtam fel a dokit, hogy van még néhány anyajegyem, amelyektől szeretnék megszabadulni. Egy pár éve már leszedtünk egy párat. Nem látok rajtuk változást, de egészségügyi szempontból is szeretném, és esztétikailag is zavarnak.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Ako megnézetem!Nem akartam,mert azt hittem elmulik,de most már idegesít!
2009. márc. 2. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!