Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Milyen ételben van tiomersal?

Milyen ételben van tiomersal?

Figyelt kérdés
légyszi fölsorolnátok olyan dolgokat amiben ez van
2011. ápr. 9. 22:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Biztos vagy benne, hogy ez a vegyület neve? Mert én ezt csak fertőtlenítő szemcseppként ismerem, amit gyógyszertárban állítanak össze.
2011. ápr. 9. 22:21
 2/7 A kérdező kommentje:
jaj bocs rosszul írtam ne haragudj így írják thiomersal
2011. ápr. 9. 22:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát ez attól még ugyanaz a vegyület. Hol olvastad, hogy nem szabad?Milyen egészségügyi oka van, hogy kerülnöd kell?
2011. ápr. 9. 22:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Én a H1N1 oltás környékén hallottam róla, oltóanyagokba rakják tartósítószerként. Szerintem nincs olyan étel, ami természetes körülmények közt tartalmazna ilyet, sőt valószínünek tartom, hogy az élelmiszeripar nem használja tartósítószerként sem.
2011. ápr. 9. 22:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Gyógyszerészeti tartósítóanyag élelmiszerben nem lehet.
2011. ápr. 9. 22:31
 6/7 anonim ***** válasza:

Közben googleztam kicsit.

Találtam még kozmetikai cikkekben sőt tetoválófestékben is, de ételben nem.

2011. ápr. 9. 22:44
 7/7 A kérdező kommentje:
ez egy szerves higany fajta ami marha húsban halban borsóban eperben van csak még ezeken kívül nem tudom hogy mikben van a neten nem lehet erről túl sok minetn találni azért kérdem hogy hátha van itt oylan akine ugyan ez az allergiája
2011. ápr. 10. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!