Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Anyu el akar vinni nőgyógyászh...

Anyu el akar vinni nőgyógyászhoz de elég gyakran önkielégítek és attól félek h amikor a doki bekukkant látni fogja ennek a nyomát és még nem feküdtem le senkivel. Mit láthat? Szólni fog érte? Az igaz h anyámnak nem mondhatja el?

Figyelt kérdés
2011. márc. 31. 15:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Engem nem tudna anyám elráncigálni, az tuti. Ha szeretnél menj, ha nem akkor nem. Amúgy meg igaza van annak, aki azt írta, hogyha szűz vagy akkor "nem kukkant be".
2011. ápr. 1. 17:31
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy egyáltalán?

Ha szűz vagy,a havid is megjön rendszeresen és még 17 éves vagy még fiatalabb vagy akkor szerintem sem kell elmened,ráérsz ha már középiskolás leszel.

Tudod egyáltalán mit és hogyan vizsgál az orvos?

Leírom,előszőr is bemész,oda elvileg még anyukád is bemehet,szóval jobb ha közlöd anyukáddal,hogy várjon meg kinnt,mert kérdéseket szokott feltenni a doki és ha nem szeretnéd hogy anyukás is hallja akkor tedd ezt.

Hosszú felsőt,vagy szoknyát vegyél fel,az takar.Ha megkérdezett a mesnidről,fejlődésedről akkor megmodja hogy menj át a vizsgálóba ez függönnyel van ellátva,csak majd ott kell levetkőznöd alul.(Van pár hely ahol van külön vetkőző és akkor ott bugyiba és felül felöltözve megy be az ember.Szóval ha olyan helyre kerülnél ahol van külön vetkőző és csak utána lehet az orvoshoz menni,akkor is nyugodtan hagyd magadon addig a bugyit,nem kell alul pucéron bemenned,mert eleve még beszélgetni,kérdezgetni szokott és nem kell hosszú percekig bugyi nélkül ácsorognod)Anyud azért hagyd kinnt,mert ha nincs külön vetkőző,és egyből az orvoshoz kell bemenned és beszélgetni,kérdezgetni kezd,anyukád mindent hallana és vannak erőszakos anyák,akik hiába van ott a vizsgáló pavilon nem fognák fel,hogy a vizsgálatkor nem menjenek be.És ne nézzék a gyereket közbe.

Maga a vizsgálat:

Bemész a vizsgálórészbe,ott alul levetkőzől és ráfekszel az ágyre,szétteszed a lábad,felhelyezed az asztalra.Az orvos előszőr gumikesztűt húz,(ha nem húzná el a függönyt szólj neki,hogy tegye meg mert te szégyenlős vagy)és kezével megnézi előszőr kívülről a nemiszerved,szétnyitja a szeméremajkakat,megnézi a csiklód.Ha szűz vagy eleve közöld vele,akkor majd óvatosabb lesz,de még a legelején!!!Utána egy újjal bele nyúl a hüvelyedbe és tágít az újával és közben a hasad nyomkodja a másik kezével.

1.Na itt lehet az eltérés,szűz lányokat 2 féle képp vizsgálhatnak tovább,vagy az újával felnyúl a fenekedbe ami mára már igen ritka.Vagy ami gyakoribb és mindenkinél ez van,nem szűzeknél is,hogy..

2.miután benyúlt az újjával a hüvelyedbe,benedvesít egy fémeszközt,amit kacsának hívnak,mivel ha szétnyitják úgy néz ki,mint a kacsa csőre,meg kell próbálni lazzítani,mert feszítő,hideg érzés és akaratlanul is összehúzza az ember a testnyilását ilyenkor.Szóval ezt behelyzi,ami elég kellemetlen,nem hazudok valakinek fáj,akinek szűkebb a nyílása,vastagabb a hártyája a te esetedbe,de ez ritka.Szóval berakja lecsatolja ennek a tetejét és szétnyitja az eszközt,amikor szétnyitja na az a feszítő érzés,mert szétfeszíti ezáltal a hüvelyed,szétnyitja teljsen és egy pálcikával mintát vesz benntről,ez fülcucára hasonlít.Néha a vizsgálat után előfordulhat hogy valaki vérzik kicsit.Ha végzett ezzel akkor kiveszi a kacsát és felöltözhetsz alul,de megkérhet hogy a melled is megakarja nézni,(ha nem akarná megvárni hogy felöltöz alul,vagy meztelenül akarna megvizsgálni eszközök nélkül,akkor mond meg te ezt nem szeretnéd,csak fokozottan vagy hajlandó levetkőzni,mert ilyenről is hallottam,hogy egy 14 éves lány íra,neki azt mondta az orvos vegyen le mindent és úgy nyomkodta meg a melleit és utána fel kellett az ágyre feküdnie és kívülről megvizsgálat,nála kacsát nem helyezett be,csak pálcikával vett mintát,ez nagyon ritka eset)Ha megkér hogy a melled meg akarja nézni,dönthetsz mit szeretnél.Ezt ülve is megszokta nézni,kicsit felemeled a karod és körkörösen a mell oldalát végig tapogatja,és fekve is van aki megcsinálja.Valaki meg csak akkor nézi ha te kéred.

De olyanról is hallottam ahol szűz lányt meg sem vizsgált,csak kérdezgetet tőle.Szóval ahány orvos annyi verzió.

De csak akkor menj el orvoshoz,ha te is akarod,csak az anyukád miatt ne menj el.És mondjon el mindent hogy mi lesz pontosan,és eskesd meg hogy nem fog berontani a vizsgálatkor,mert a barátnőmmel megtörtént már épp vetkőzőtt,szegény.

2011. ápr. 2. 17:56
 13/16 anonim ***** válasza:
Sajna lányok szűznél is van hogy bekukkant az orvos,az ismerősőn zsarú akart lenni,annak továbbtanulni,amiről kell rákszűrési papír és simán szűz lányt is megtud vizsgálni az orvos.
2011. ápr. 2. 17:58
 14/16 A kérdező kommentje:

első: bocsi nem figyeltem melyik kategóriába vagyok! amúgy 17 vok de ez nem mind1?? csak a kérdésre kértem választ!

amúgy meg köszönöm a normális információ gazdag válaszokat sokat segített!!

2011. ápr. 3. 16:02
 15/16 anonim ***** válasza:

A korodra azért kérdeztem mert vannak túl aggódó anyukák akik akár 13 éves gyereket is már elcipelnének vizsgálatra,azért az még ha nem kikapos kiscsaj,mint egy-kettő még kicsi hozzá,főleg ha nincs problémája.De a te korodban értem az anyukád hozzáállását,azért te is dönts róla hogy akarsz e menni egyáltalán.

A google-ba nőgyógyászati vizsgálat videó írd be és akkor megtudod nézni is és alatta le van írva mit és miért csinál.

2011. ápr. 3. 16:24
 16/16 anonim ***** válasza:
A kérdésre már válaszoltam, az utolsónak annyit üzennék, hogy a 17 éves már bőven középiskolás(jobb esetben). Én 17 éves koromban már el is ballagtam a gimiből.
2011. ápr. 3. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!