Hüvelygombával érdemes időpontot kérni nőgyógyászhoz? Vagy vény nélküli kenőccsel/kúppal is kezelhetem magam?
doki sürgősségi ellátás keretében ellát...
a canesten combi szarságot meg felejtsd el
ma 23:43
Miért, neked nem vált be?
Hülyeség a sürgősségi, hidd már el! Ha elmész:
1. jól felhúzod a dokit
2. aki megtudja, kiröhög
3. lehet, hogy egy kismama elvetél miattad
1 azt sem tudja, hogy gombája van-e, vagy más vagy más is vagy van-e gyulladás is esetleg
2 mindenki ezt a szar canestent használja, ennek örömére gyakorlatilag majd minden gombatörzs rezisztens rá
3 miért lenne ideges a doki, ha a rendelési időben elmegy egy 2 perces vizsgálatra? +3 perc receptfelírásra - én ugyan magánrendelésre járok többnyire, de az sztk rendelésen is voltam többször, egyik doki sem küldött el senkit, aki időpont nélkül jelent meg és sürgős gondja volt (legutóbb a héten majd 1 órával a rendelési idő vége után én voltam az utolsó előtti, az utolsó egy néni volt, akinek nem volt időpontja és nem hagyta, hogy előreengedjem)
4 kismama nem fog elvetélni azért, mert 5 percet rááldoz a doki, nem mellesleg nem tudom nálatok hogy megy, de ahol én orvosnál voltam, ott minden kismama vagy sürgősségi eset időponttól függetlenül elsőbbséget élvezett
5 miért is röhögne ki bármelyik értelmes orvos egy beteget, akinek panasza van és nem magát kezelgeti, hanem szakember segítségét kéri?
6 ha már a dokinál vagy kérj időpontot rákszűrésre is, ha az utóbbi 1 évben nem voltál
sztk rendelésre csak besétálsz, bejelentkezel a kartonozóban és leülsz, kivárod a sorodat. Nem kell időpontot kérni és egy ilyen fertőzésért igazán nem kell magánorvoshoz menni egy kisebb vagyonért.
Amúgy a leírásod alapján tényleg gombának tűnik (igen, el lehet uszodában is kapni), de azt nem tudhatod, hogy milyen. Bízd inkább az orvosra. Jobbulást!
Már annyiszor leírtam, hogy eskü vénykötelessé tenném a canestent. Hihetetlen. 1000 dologtól produkálhatsz ilyen tüneteket. Ugyan honnan gondoljátok, hogy ez valóban gomba??
Kedves Kérdező!
Ne legyél lusta orvoshoz menni vele. Nem játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!