MI van akkor ha valakit műtenek, és pont akkor jön meg/ van meg a menstruációja?
Nekem most volt egy komoly gerincmütétem. a menstruációm utolsó napjára esett amikor már csak egy kis barnás folyás volt.. viszont most kellett volna megjönnie, de 8 napja késik...
a dokim kérdezte elöre, hogy nem e fogok menstruálni,de mondtam h addigra elmulik... lehet nem jól tettem? azt hittem addigra teljesen elmulik...
szóval sz.tem mütéteknél nem lehet úgy lenni... tölem se hiába kérdezte meg, ráadásul semmi nem volt rajtam csak a zöld ruha és aztán azis lekerült (intenziven mesztelen az ember) legalábbis ott, ahol engem mütöttek (Országos Gerincgyógyászati Központ)
Másrészt szerintem a fertözés veszély miatt nem megengedett...!!!
Egy kérdés. Szerintetek a mütét miatt késik?(2 negativ teszt, semmi terhességre utaló jel csak cicifájás (de az lehet mensi miatt is..)Igaz csütörtökön megtudom, mert megyek nödokihoz.. de kiváncsi vagyok a véleményetekre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!