Most ez mi, nagyon félek!?
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok, és persze sok pattanásaim is vannak, mint legtöbb tinédzsrenek. Nekem hátamon is rengeteg van, és anyajegyem is. Vállamnál volt egy fekete begyulladt rész, nemtudtam mi az. Azthittem sebes pattanás, és a gennyed ki akartam nyomni. Ám nemtudom, hogy az anyajegy volt-e, mert gennny alig volt benne. Foggalmam sincs, hogy most-e sebes pattit, vagy anyajegyet téptem le.:(:( Rettegek, most menjek ügyeletre, vagy ráér holnapig sztk?2011. márc. 24. 18:15
1/2 anonim válasza:
Ráér holnap. Nem egy napon múlik. Nem valószínü,hogy baj van,de legkozelebb ne kaparj el semmit. a pattanás sem jo ha hegesen gyógyul
2/2 anonim válasza:
Szia, az én fiam is nagyon pattanásos volt tini korában, ezért adtam neki nagy dózisú vitamin készítményt, és még kiegészítés képpen plusz A-vitamint, leszoktattam a tejtermékekről, legalábbis már nem ivott meg napi 2 liter tejet, sokkal kevesebb húst evett, és sok tiszta vizet ivott. Szépen kitisztult a bőre, ugyanis annyi méreganyag volt a szervezetében, hogy a bőrén keresztül próbált megszabadulni tőle pattanások formájában. Próbáld meg te is, hátha segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!