Arcüreg átmosás? (kérdés túl rövid)
A válaszolóhoz kérdésem: használnak ehhez tűt?
Gyerekkoromban arcüreggyulladásom volt, és emlékszem, hogy egy tűt szúrtak fel és csak a fájdalom maradt meg emlékként. Már többször mondta a doki, hogy ki kellene tisztítani az arcüregem (folyamatosan náthás tüneteim vannak), de rettegek elmenni.
18:26-nak:
Úgy tudom, hogy az felszúrásnak számít, akkor csinálják, ha már nagyon gennyes és gyulladt az arcüreg, ezesetben valóban lidokainoznak és orron keresztül belefúrnak az arcüregbe, azon a tűn keresztül mossák ki.
Nekem nem volt gyulladt, se gennyes, csak besütött (értsd: leszáradt) váladék, ami miatt megmaradt az orrhangom, ezért kellett. nekem csak egy műanyag csövecskét nyomtak fel (illetve kettőt, egyet-egyet oldalanként).
A felszúrásról elfeledkeztem, nos, ha annyira súlyos a helyzet, akkor valóban szúrnak, arról azt hallottam, eléggé fáj, ráadásul ha egyszer felszúrnak, onnantól többször fel kellhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!