Lézeres egészségfelmérés Faluházban - mennyire kamu? 2000 Ft-ért.
Figyelt kérdés
Telefonon kerestek fel, hogy kisvárosunkban hétvégén lézeres egészségfelmérést végeznek. Sokat nem tudtam meg róla, neten utánanéztem, de csak egy blogon találtam hasonló esetet, amiben ezt írják, hogy így működik:
"Ismerősöm elment a városi kulturális intézménybe, leperkálta a kétezer forintot, elmondása szerint négyen voltak nagyon fehér köpenyben.
Az átvilágítás annyiból állt, hogy kezét rá kellett tenni egy lapra, majd a számítógép monitor a szivárvány minden színében grafikonokat és ábrákat produkált, éppen csak nem berregett és füstölt."
Aztán utána kimutatták, hogy vitaminhiányos és rögtön rá is akarták sózni a készítményeiket...
Hozzá értők véleményére lennék kíváncsi, hogy mennyire lehet benne hinni? Csak átverés az egész?
2011. márc. 19. 12:07
1/1 anonim válasza:
Egyértelműen kamu. A vitaminhiányt vérvétellel lehet kimutatni, nem kell oda mindenféle lézeres szemfényvesztés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!