Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Gyógyszertárba vissza lehet...

Gyógyszertárba vissza lehet vinni valamit blokkal, mint mondjuk egy másmilyen jellegű boltba?

Figyelt kérdés
Természetesen bontatlanul gondoltam. Hogy adják vissza a pénzt, mert nem kell.
2011. márc. 4. 15:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Szinte teljesen kizártnak tartom, hogy gyógyszert visszavegyenek, de megpróbálhatod
2011. márc. 4. 15:07
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem lehet.

Vagyis visszavinni vissza lehet, de pénzt nem kapsz érte vissza.

2011. márc. 4. 15:08
 3/9 A kérdező kommentje:
De miért? Egyébként üvegcséről van szó,aminél látszik,hogy nem volt még felbontva/lecsavarva a kupak!
2011. márc. 4. 15:09
 4/9 anonim ***** válasza:
Tuti lehet, főleg ha meg tudod indokolni, hogy miért nem kell. CSAK! :P Amúgy szerintem tényleg lehet, az a fele komoly volt. Mért ne lehetne? Nem értem az előző hozzászólókat.
2011. márc. 4. 16:01
 5/9 anonim ***** válasza:

Mert nem. Ez nem játék. Egy gyógyszert nem csak olyan hatás érheti, hogy fölnyitod és attól tönkremegy vagy akármi.

Pl már az is baj ha nem megfelelő hőmérsékleten tartod és azt az életben nem bizonyítod be, hogy te igenis megfelelő körülmények közt tartottad a gyógyszert.

Ez törvény. Nem kapsz érte pénzt ha visszaviszed.

2011. márc. 4. 16:31
 6/9 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom hogy ez így van.Megkértem valakit a vásárlásra,kár volt. A szájába rágtam vagy 10-szer,hogy milyet vegyen és mondtam azt is milyet ne,erre rittig nem olyat vesz,amit kértem!S háromszor drágábbat is... Hogy lehet ilyet csinálni? Mikor az összeget is mondtam,hogy kb mennyi lesz? Lehet hogy neki nem számít a különbség,de nekem igenis számít...:(

Köszi a válaszokat emberek!

2011. márc. 4. 16:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Azt még megpróbálhatod, hogy háziorvosnak elmondod ezt a problémádat és, hogy nyakadon maradt ez a gyógyszer amit ki se bontottál. Ha megbízik benned akkor lehet, hogy átirányít egy emberhez aki azt a gyógyszert szedi amit neked vettek és mondjuk a gyógyszertári árnál valamivel kevesebbért eladod neki. Így se kapod vissza az egész összeget, de legalább valamennyit.
2011. márc. 4. 17:05
 8/9 A kérdező kommentje:
Sajna ez a verzió nem jó,nálunk nem fogja ezt senki megvenni,itteni gyógyszertárakban nincs is,azért hozattam messzebbről valakivel...
2011. márc. 4. 17:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Verd le azon, akit megkértél.
2011. márc. 4. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!