Milyen agykapacitás növelőt szedjek 17 évesen a vizsgára?
Valami nem olyan durva,mégis hatásos kéne.
Én a nootropil-re gondoltam,mit szóltok ?
(nem vagyok őrült,és igen jól átgondoltam)
És mennyi a valószínűsége,hogy valami károsodást okoz ?
Kratom.
Vigyázz a dózissal, mert csak alacsony dózisban van olyan hatása, amire te szeretnéd használni.
Valamint vigyázz a hozzászokással is, meg a fogyással. Tényleg csak vizsga előtt/vizsgán használd. Minél ritkábban, annál jobb.
Nem tudom, tudod e, de az ember kb 20-as évei végig maximumon pörög agyilag. Te 17 évesen még benne vagy abban, hogy az agyad hihetetlen mértékig bír teljesíteni. A másik, amit jó lenne ha tudnál, az a biociklus fogalma. Az ember reggeltől délig képes a legtöbb agyi munkára, utána egyre kevésbé. Ezért az éjszakai tanulás nem olyan hatékony. Gondolom te éjszaka tanulsz - ezért érzed kevésnek magad.
Másfelől: 17 éves vagy, tehát most középiskolás. Ne mondd nekem, hogy a középiskolai tananyag neked magas??? Csak oda kéne ülni és felfogni. Ha valami ebben akadályoz: diszlexia, funkcionális analfabetizmus, akkor írass orvossal igazolást, és akkor neked máshogy lesz a számonkérés.
Emellett ne szedj gyógyszert, se koffeint. Megéri tönkretenni a vérkeringésedet ilyen fiatalon, csak mert nem veszed a fáradtságot, hogy ilyen piti dolgokat megtanulj?
Szedj vitaminokat, étkezz egészségesen és járj el mozogni, sportolni. A szellemi munkához kell fizikai munka is, mert így jobban működsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!