Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Milyen agykapacitás növelőt...

Milyen agykapacitás növelőt szedjek 17 évesen a vizsgára?

Figyelt kérdés

Valami nem olyan durva,mégis hatásos kéne.

Én a nootropil-re gondoltam,mit szóltok ?

(nem vagyok őrült,és igen jól átgondoltam)

És mennyi a valószínűsége,hogy valami károsodást okoz ?

2011. márc. 3. 19:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Már nem azért, de te kérdezted, hogy milyen károsodást okozhat; én erre reagáltam, hogy nem biztos, hogy jót tesz (még idős korban sem, nemhogy fiatal kortól szedve).
2011. márc. 4. 18:21
 12/15 anonim ***** válasza:

Kratom.

Vigyázz a dózissal, mert csak alacsony dózisban van olyan hatása, amire te szeretnéd használni.

Valamint vigyázz a hozzászokással is, meg a fogyással. Tényleg csak vizsga előtt/vizsgán használd. Minél ritkábban, annál jobb.

2011. márc. 7. 18:59
 13/15 anonim ***** válasza:
Egyszerűen csak tanulj.
2011. ápr. 28. 13:42
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom, tudod e, de az ember kb 20-as évei végig maximumon pörög agyilag. Te 17 évesen még benne vagy abban, hogy az agyad hihetetlen mértékig bír teljesíteni. A másik, amit jó lenne ha tudnál, az a biociklus fogalma. Az ember reggeltől délig képes a legtöbb agyi munkára, utána egyre kevésbé. Ezért az éjszakai tanulás nem olyan hatékony. Gondolom te éjszaka tanulsz - ezért érzed kevésnek magad.

Másfelől: 17 éves vagy, tehát most középiskolás. Ne mondd nekem, hogy a középiskolai tananyag neked magas??? Csak oda kéne ülni és felfogni. Ha valami ebben akadályoz: diszlexia, funkcionális analfabetizmus, akkor írass orvossal igazolást, és akkor neked máshogy lesz a számonkérés.

Emellett ne szedj gyógyszert, se koffeint. Megéri tönkretenni a vérkeringésedet ilyen fiatalon, csak mert nem veszed a fáradtságot, hogy ilyen piti dolgokat megtanulj?

Szedj vitaminokat, étkezz egészségesen és járj el mozogni, sportolni. A szellemi munkához kell fizikai munka is, mert így jobban működsz.

2011. ápr. 28. 14:04
 15/15 anonim ***** válasza:
A nootropil-nek is, mint minden más gyógyszernek vannak mellékhatásai és egyénfüggő, hogy kinél hogyan hat. Semmiképpen nem ajánlom szedni, hacsak nem áll fent valamilyen betegség miatt súlyos memóriazavar. Rászokhatsz,ezen kívül károsodhat az idegrendszered, hallucinációt, testsúlyváltozást, álmatlanságot okozhat és még jó pár hatása lehet a szervezetedre. Tehát ha makacs módon mindenképp turbózni akarod magad akkor gondold előtte át, hogy mit érsz a jó vizsgaeredményekkel ha cserébe tönkreteszed magad miattuk.
2011. ápr. 28. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!