SÜRGŐS! Most megyek vérvételre, nagyon nagy baj, hogy 4,5-5 órával előtte ittam antifront cseppet?
köszi szépen, viszem, jó ötlet :)
szaladok...
eső után köpönyeg, de szerintem baj, azt tippelem, hogy vissza kell menned máskor, vagy megismételni (nem véletlenül kell reggel és éhgyomorra)
amúgy... az antifrontból nem 10-15 csep az adag? csak mert én is azt szedem
oké, hogy gyógynövény, de nem véletlenül van meghatározva, hogy mennyit kell bevenni
egyébként szeretném megkérdezni, hogy neked hogy vált be, mióta szeded (és ma miért vetted be, főleg kora hajnalban, mikor nincs front?)
minden nap egyszer szeded, vagy front esetén naponta többször?
köszi
Szia!
Nem volt baj, mivel eltelt azóta 5 óra, csak legyintettek rá, meg se nézték a dobozt.
Kb 1,5-2 éve szedem és nekem nagyon bevált. Eléggé érzékeny vagyok az időjárásra. Az, hogy naponta hányszor veszek be, attól függ, hogy milyen erős a front, mennyire vagyok rosszul. Ha egyszeri alkalomtól nem múlik akkor többször. De max 3x esetleg 4x szoktam egy nap (ált.ban nincs szükség ennyire). Ebben már az éjszaka is benne van. Tudom, hogy front nem volt aznap, de ha nem tudok aludni, akkor ez segít, mert javítja a vérkeringést. Inkább ebből veszek be ilyenkor, minthogy gyógyszereken éljek. Azt hiszem ebben egyetértünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!