Pihentetés, vagy rossz diagnózis?
Pár napja volt egy térdsérülésem, jobbra befordult, én pedig ráestem, éreztem ahogy "kiugrik" a helyéről aztán vissza. Iszonyatosan fájt, nem tudtam ráállni, akkor még csak kicsit volt megdagadva, és ha valaki mozgatta fájdalommal, de sikerült mozgatni. Bementem vele balesetire megröntgenezték, vizsgálták stb, azt mondták pihenjem ki (ami sokáig fog tartani), irány haza.
Azóta a térdem elég nagyra dagadt, örülök ha 5, max 10 fokot el tudom mozdítani, ráállni természetesen képtelenség, még egy kis súlyra is borzasztóan reagál. Biztos, hogy ez csak egy kifekvős rándulás?
itt egy kép a jelenlegi állapotáról, hátha ez segít:
Orvoslátogatás aznap megvolt, írtam is, hogy volt röngten meg minden :)
Ha megnyomom szerencsére semmilyen elszíneződés nincs, és nem is marad meg.
Kérdésem az van : rándulásnál normális, hogy semmilyen súlyt nem bír el a térd, mankóznom kell + teljesen használhatatlan ill. teljesen minimálisan mozgatható csak, akkor is feszítő fájdalommal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!