Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Kisujjam 10 napja tört el....

Kisujjam 10 napja tört el. Levehetem a sínt?

Figyelt kérdés
aztmondták 2 hétig kell rajta lennie de szerintem már teljesen fölösleges rá meg a bőröm tiszta rossz alatta már meg szoritja :S
2011. febr. 28. 21:38
 1/9 anonim ***** válasza:

Majd elferdül az ujjad.

Aztán rakhatod rá a sínt. Egyszerűbb ha rárakod a sínre a vonat meg lekapja és nem lesz rá gondod.

2011. febr. 28. 21:41
 2/9 anonim ***** válasza:
Vedd csak le nyugodtan, max nem fog mozogni ha összeforrt a csont!
2011. febr. 28. 21:43
 3/9 Formatic válasza:

Ha két hétig kell rajta legyen a sin akkor már csak 4 napot kell kibírnod...

De ha nagyon nem megy szigetelőszalaggal kösd hozzá a gyűrűsujjadhoz. És úgy bírd ki még azt a 4 napot, utána úgyis menned kell kontroll röntgenre és ott majd kiderül, hogy érdemes volt e leszedni a sint vagy sem.

2011. febr. 28. 21:46
 4/9 A kérdező kommentje:
a csont már rég összeforrt
2011. febr. 28. 21:46
 5/9 A kérdező kommentje:
mindegy ezt a 4 napot már kibirom. igazából már 5-6 napja hogy nem fáj meg nem érzékeny semmire. viszont a bőrömet lassan véresre vágja fent az a sz*r
2011. febr. 28. 21:54
 6/9 anonim ***** válasza:

Hát én úgy tudtam, hogy 21 napig kell rajta lennie.

Egyébként meg próbáld mosogatni alatta egy kis mosószeres vízzel az segíthet.

2011. febr. 28. 22:44
 7/9 A kérdező kommentje:
aztmondták nem mehet alá víz mert bepállik és büdös lesz..ma egy kicsit alákentem kézkrémmel hát nem sokat segített
2011. márc. 1. 18:11
 8/9 A kérdező kommentje:
ennyire még sose vártam a pénteket..
2011. márc. 1. 18:11
 9/9 A kérdező kommentje:
na basszus ma lefejtettem egy darabot a hálóról alatta meg tiszta genny meg horzsolás a bőröm meg véres.
2011. márc. 1. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!