Tört már el a lábujjad? Hogy sikerült eltörni?
Nekem a nagylábujjamat sikerült hosszában majdnem az ízületig eltörnöm. :D
Barátnőm csinált szebb mészkőlapokból, és dekorbetonból egy kisebb szekrényt, aztán az előszoba közepén hagyta. Este csöngettek az ajtón, fel kellett gyorsan öltöznöm, majd rohantam ki az ajtóhoz. A többi szerintem elképzelhető. :)
Egy hatalmas reccsenést lehetett hallani, majd arcra esve becsúsztam egész az ajtóig. Az volt a csúcspont, amikor fájdalomtól meggyötört arccal nyitottam ki az ajtót. A két elképedt férfi, egy kicsi habozva, de belekezdtek a vallásuk reklámozásába. Amikor tudatosult bennem, hogy két kib4szott Jehova tanúja miatt kellett rohannom, és beleszaladnom abba a szarba, rájuk csaptam az ajtót. :)
Iszonyatosan fájt amúgy, 2 hétig alig bírtam járni, és csak akkor mentem el orvoshoz miután egy rossz lépés után ismét recsegett, és végképp nem tudtam már rá állni.
Ezután az orvos a történet hallatán derülten Flintstone családnak hívott minket. :P
Létra tetejéről ugrottam le mezítláb. Eltört a kislábujjam.
Amikor eltört, nem fájt különösebben, egy kis szúrást éreztem. Pár óra alatt szépen bedagadt, belilult és alig tudtam járni rajta. Csak papucsot tudtam ráhúzni vagy két hétig, ami március lévén elég kellemetlen volt az utcán.
Szia!
Nem is olyan rég' esett meg velem :D
A macskám össze-vissza rohangált, felment a szekrény tetejére is. Le akartam szedni, de tovább szaladt, a virágok felé. Utána akartam rohanni, nehogy leverje a virágot és futás közben megküldtem az ágyat, a jobb lábammal. (Nagylábujjal :P) Káromkodtam egyet (:D), mert akkor fájt, de aztán elzsibbadt. Utána megint fájni kezdett és egyre jobban fájt, nem tudtam mozgatni, jóformán ráállni sem tudtam a lábamra. Nagyon kellett rá vigyáznom, hogy ne érjen hozzá semmi, mert sokáig fájt.
Szóval egy ideig se' foci, se' futás :D Mostmár lassan majd mehetek, mert majdnem rendbejött már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!