Győri középsikolákban vannak intim területeket érintő vizsgálatok? Remélem nem.
84%-os!
Én nem sértegetelek,szóval létszi te se tedd,felnőttként meg méginkább ne,mert magadat minősíted.
Az értelmi szintem nem nulla,mert valószínűleg nagykorúként nem úgy fogok fogalmazni hogy felnyúlni a seggedbe,hanem finomabban,normálisabban még ha ideges is leszek,hogy valakivel nem leszek egy véleményen.
Meg a kérdésem van ilyen vizsgálat vagy nincs volt,amitől elkanyarodtunk kicsit,szóval nem véleményre,meggyőzésre voltam kíváncsi,hanem válaszra.De lehet te valami orvostan hallgató vagy,vagy ilyesmi,mert finoman szólva felhúztad magad azon,hogy én nem járulnék hozzá ilyesmihez.
Megsérteni nem akartalak,de erőszakos vagy ebben a témában és egy barátomtól tudok erről az oldalról és ő is mondta hogy van aki orvosnak készül és azok szoktak így reagálni az ilyen témára.Mert már ő is írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!