Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Győri középsikolákban vannak...

Győri középsikolákban vannak intim területeket érintő vizsgálatok? Remélem nem.

Figyelt kérdés
2011. febr. 21. 19:52
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Arra hogy az iskolaorvosnak az a dolga nem fogok rájönni,(az urológusnak az a dolga,ha odamegyek),mert a lányok punciját sem nézegeti az iskolaorvos,akkor mért kellene hagynom hogy az én f...-am nézegesse.De ebből úgy látom csak vita lesz.De kérdések által is sok mindent ki lehet deríteni.Mindegy csak nem lesz,nem engedem neki megmondom mindent elvégezhet ezen kívül.De itt nem arról van szó mekkora,nem emiatt nem akarja az ember kirakni.Hanem mert ez nem tartozna rá,nem tök vizsgálat a szakmája,ahogy az ápoló,vagy asszisztens,mert 2-en is jönnek,annak meg nincs köze hozzá,hogy nézen.Mert amikor alsógatyában álltam akkor is volt,hogy aki jegyzetelt mindenkit végig lesett,nekem is szóltak figyljek majd feltűnés nélkül.
2011. febr. 26. 14:43
 12/16 A kérdező kommentje:
De dokit írtam nem dolit,nem tudom hol írtam el.Nem találom,pedig úgyis probálok jól fogalmazni,meg figyelni az írásomra.
2011. febr. 26. 14:47
 13/16 A kérdező kommentje:
De mit értettél ha az szintén fiú,gondolom mert leesett nő lehetsz,azért mert nő valaki nem fogod a puncid egy másik előtt megvizsgáltatni,akkor mért gondolod,hogy egy fiúnak simán belefér.Láttam erről videót és nem hiszem hogy beleférne,hogy egy másik végig nézné.De a lányoknál is lehet ott gond,az ővékét sem nézegetik.Meg azért a mienkét elsőben megszokták nézni egyszer és akkor látják a herék normálisak.De az nem érdekem ha én nem szeretném és így járnak el.Pedig ezt csinálják sok helyen.De ha te nem mutatod meg,meg más lány,nő sem bármilyen orvosnak,akkor nekünk mért kellene már?
2011. febr. 26. 14:52
 14/16 A kérdező kommentje:
FElidegesítettél ám most kicsit,ezért írok ennyit.
2011. febr. 26. 14:53
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem te nagyon gyerek vagy még,nem is irok hozzád többet,mert az értelmiségi szint nulla.Te kérted más véleményét,ha nem tetszik az is benne van a pakliban.Majd ha felnösz rájössz h orvosnak az a dolga h megvizsgáljon.Ha a te sulidban az van h ott is,akkor ott is.Ahogy irtam nem a te kukacodra kiváncsi,valoszinü meg kell néznie.Ha egyszer netán bekerülsz a korházba és le kell vetköztessenek egy mütéthez vagy épp az életed megmentéséhez fel kell nyulniuk a seggedbe:)akkor sem fogják kikéni a véleményed,max kapsz majd egy jó nagy adag nyugtatót.Majd rájössz hogy nem a te megaláztatásodrol folyik ez a müsor,hanem csak a te érdekedben,de ahogy irtam ahoz majd FEL KELL NŐNI!Na pá!
2011. febr. 26. 17:48
 16/16 A kérdező kommentje:

84%-os!

Én nem sértegetelek,szóval létszi te se tedd,felnőttként meg méginkább ne,mert magadat minősíted.

Az értelmi szintem nem nulla,mert valószínűleg nagykorúként nem úgy fogok fogalmazni hogy felnyúlni a seggedbe,hanem finomabban,normálisabban még ha ideges is leszek,hogy valakivel nem leszek egy véleményen.

Meg a kérdésem van ilyen vizsgálat vagy nincs volt,amitől elkanyarodtunk kicsit,szóval nem véleményre,meggyőzésre voltam kíváncsi,hanem válaszra.De lehet te valami orvostan hallgató vagy,vagy ilyesmi,mert finoman szólva felhúztad magad azon,hogy én nem járulnék hozzá ilyesmihez.

Megsérteni nem akartalak,de erőszakos vagy ebben a témában és egy barátomtól tudok erről az oldalról és ő is mondta hogy van aki orvosnak készül és azok szoktak így reagálni az ilyen témára.Mert már ő is írt.

2011. febr. 27. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!