Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Győri középsikolákban vannak...

Győri középsikolákban vannak intim területeket érintő vizsgálatok? Remélem nem.

Figyelt kérdés
2011. febr. 21. 19:52
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Hallottam nem kötelező,meg inkább ált.-ban van,már ahol van.Csak a tisztakép miatt kérdem.
2011. febr. 21. 19:53
 2/16 anonim ***** válasza:
nincs intim területeket érintő vigyálat sehol.Lehet h van olyan hogy benéznek a bugyiba,de nem érhetnek hozzá az a nőgyógyász dolga,max javasolhatják h menj el.Ez valami riogatás már nem egyszer hallottam,ne foglalkozz vele.
2011. febr. 21. 19:58
 3/16 A kérdező kommentje:
ÉN azt sem szeretném,hogy benézzenek,az magánterület,csak mert hallottam valahol van,hogy húzkodnod kell a fitymát,meg ilyenek.
2011. febr. 21. 20:00
 4/16 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok,de a barátnőket is érdekli.
2011. febr. 21. 20:01
 5/16 A kérdező kommentje:
Szerintem ne riogatás annyira,nem minden az,mert sokan leírták,elmondták mik voltak.Remélem semmi ilyen nem lesz majd.
2011. febr. 21. 20:20
 6/16 anonim ***** válasza:
Elvileg akkor sincs ilyen.Talán elképzelhető egy egy iskolában,de én még csak ismerösöktöl sem hallottam soha ilyet.Úgy nézhetnek be hogy mondjuk kihuzza az alsonacid és benéz h szörösödsz-e talán,de ennyi.Max ovodásoknál lehet néznek fitymaszükületet.JA és még annyi hogy mégha öszintének is tünik aki mondja még nem biztos h igaz,szoktak ijesztegetés képpen hasonlokat mondani.
2011. febr. 23. 11:28
 7/16 A kérdező kommentje:

Az egyik barátom anyukája is mondta hogy van ilyen,szóval anyuval is jóban vannak és náluk az iskolában volt,de ő nem engedte hogy az iskolában csinálják,elvitte a gyereket urológushoz,de csak beszélgettek ott,mert az anya kérése volt ez,mert valami papírt kellett bemutatni róla.De a többi osztálytárs elmondta hogy mit csináltak és nagyon sok helyen olvastam erről,meg hallottam is hogy elő kell venni,fogdosnod a golyót,hátra húznia fitymád,de van hogy maga a orvos nyúl hozzád.Ezt semmi kép nem akarom.Meg már a lányok is hallottak hogy náluk is vannak ilyenek,de ott még igen ritka,meg hogy fogdossák a mellük.Szóval nálunk mindenki már tök feszült,nekem az sem férne bele,hogy a gatyámba akarjanak nézni,ha arra lenne kíváncsi hogy szőrős akkor is elég lenne kicsit lejebb húzni,nem kellene hogy lássa is a műszert,meg eleve nálunk is van aki borotválja,ott mit nézne,ez tök sokan csinálják.

Nem szeretnék ilyesmiket,meg senki sem az osztályból később.

2011. febr. 23. 18:51
 8/16 anonim válasza:
Nem kell az aggodalom ez egy orvos mondjuk ha egyszer ne adj isten valami bajod lesz és el kell menned az urológiára akkor majd ott se veszed elő a műszert? Ha ki kell venni csapd ki neki aztán had nézegesse. Biztosan nem azért nézik meg mert nekik ez akkora nagy élmény ennek célja van a te egészséged érdekében. Amúgy meg ha ilyenre (bár ezt kétlem) kerül a sor akkor azt nem a többiek előtt teszik majd, és csak nyugi túl lehet élni :D
2011. febr. 24. 14:19
 9/16 A kérdező kommentje:

Az urológus az tök más,annak az a dolga,ha bajom lenne oda mennék,mert nem akarnám hogy rosszabb legyen,de előbb azért utána nnéznék.Meg megnéztem hogy miket írnak,egy csomó helyen írták a vizsgálóba kell csak urológusnál letolni,és csak az urológus van bennt,sem osztálytárs,sem asszisztens. De egy sima orvosnak nincs köze hozzá,a szemésznek sem mutatom meg,az a szemmel foglalkozik,a nők sem a körzeti dokinak mutatják a muffjukat,nem?Szóval már ezért is kizárt.

De kizárt hogy elővegyem!Engem ne méregessen senki előtt se,ha férfi orvos lenne akkor talán,de akkor is előbb rákérdeznék mért is,aztán ha add választ ami indokolja akkor talán.Mert a golyó leszállst unom,baromság,az már mikor leszállt.

Meg van haverom ahol más társa előtt kellett elővenni,ilyen van,a z igaz hogy a seggét látta csak társa,de kösz az sem teszem ki.

2011. febr. 26. 13:35
 10/16 anonim ***** válasza:

Majd idővel rájössz h a doli az doki és ez a dolga,biztos ne heccböl nézegetné a ...ot!Az ember nem szivesen megy el nögyógyászhoz,de mégis néha kell(akár éves rákszürésre).

Úgy kell hozzááálni hogy ő egy doki és nem azt látni benne h huu biztos jot nevet rajta ha mondjuk kicsi.Amúgy van orvosi tikoktartás is.Az tény h nem a körzetinek mutogatod a ...ot,de ha mondjuk mondja hogy meg akar halgatni és hozza fel az ember a melltartot akkor szo nélkül felhuzza aki normális.Nem véletlen nézi meg a szerszámot is gondolom akarják tudni h van e fitymaszükület vagy hasonlok,vannak helyek ahol nincs ilyen vizsgálat a gyreek otthon nem meri elmondani hogy nincs minen rendben odalent és majd huszonéves korába amikor lesz valakije akkor jön rá h megkéne nézetni.Nem kell rettegni max akkor szolj ha nem akarod h más is bent legyen még akkor se ha az szintén fiú osztálytárs.

2011. febr. 26. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!