Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » FÁJ A PUNCI PIERCING?

FÁJ A PUNCI PIERCING?

Figyelt kérdés

hamarosan punci piercingam lesz ésnagyon félek hogy fáj ahogy hallottam valami vastag akármivel szúrják át

nekem sajnos érzéstelenítő nélkül kell kérnem mert minden ilyesmi érzéstelenítőre alergiás vagyok :(

2011. febr. 20. 21:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
biztos nem a legkellemesebb érzés
2011. febr. 20. 21:41
 2/12 anonim ***** válasza:
És ez olyan fontos neked? Szerintem felejtsd el...
2011. febr. 20. 21:41
 3/12 anonim ***** válasza:

Még érzéstelenítéssel is iszonyúan fáj.De utána 2-3 hétig sem lesz jobb.Mert befog gyulladni,duzzadt lesz..

Én 2 nap után kivettem,mert teljesen felesleges ötlet volt..

2011. febr. 20. 21:43
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem kötelező, miért csináltatod? Meg ha félsz tőle? Nem értem...
2011. febr. 20. 21:48
 5/12 anonim ***** válasza:
Azt gondolom, hogy nem vagy ép. Nekem nemrégiben volt műtétem azon a tájékon, hát mit ne mondjak... A varratszedésnél is kis híján elájultam. Jó szórakozást.
2011. febr. 20. 21:50
 6/12 anonim ***** válasza:

Hát igen...

Az emberek tesznek róla, nehogy az életük véletlenül túl egyszerű legyen...

2011. febr. 20. 21:53
 7/12 anonim ***** válasza:
csak az a kár utolsó hogy a legtöbb ember sajnos ilyenekből merítenek izgalmas perceket..nem tudnak már mit kitalálni mikor még semmiben sem volt részük .. semmi értelme , plusz hülyén is néz ki , szerintem tökéletesen elrontja a punci szép látványát egy oda nem illő piercing
2011. febr. 21. 16:05
 8/12 PuMiToO válasza:

Nos... Attól függ, hogy hova a "p*nci" fogalmán belül. Kisajak, nagyajak, hugycső menti, esetleg csikló? Utóbbi természetesen a legkellemetlenebb. Elég nagyokat ugrottak a hölgyek... Személy szerint rendelkezTem egy Apadravya férfi intim piercinggel és számomra elviselhető volt a szúrás, érzéstelenítés nélkül is, viszont a gyógyulás időszaka már kevésbé volt ilyen elviselhető - és bizony kemény hónapokban kell gondolkozni. Amint idősebb lettem és tán kicsit érettebb is, kivettem. Mit ne mondjak, felszabadító érzés volt...

Szerintem ne csináltasd meg. Nem mondom, hogy én megbántam, de felesleges volt. Meg aztán, érzéstelenítésre ne számíts. Bár lehet, hogy hölgyeknél megoldható, férfiaknál nem kivitelezhető, mivel az érzéstelenítőt beadni veszélyesebb, mint maga a piercing szúrás.

Szerintem gondold át, pláne, ha csiklóról van szó, mert az még elég kockázatos is ráadásul. Mindenesetre, ha belevágsz, akkor ajánlom, hogy orvossal tetesd be, van lehetőség erre is, mert nem minden piercer ért annyira a témához, mint állítja.

2011. márc. 19. 02:45
 9/12 PuMiToO válasza:
El is felejtettem, hogy írtad az allergiát, de ettől függetlenül talán a felszíni érzéstelenítés megoldható fagyasztással, bár nem tudom, hogy milyen anyagokat tartalmaz a spray.
2011. márc. 19. 02:51
 10/12 anonim válasza:
punci piercing :'D Azt intimpiercingnek hívják aranyom :D
2011. júl. 4. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!