FÁJ A PUNCI PIERCING?
hamarosan punci piercingam lesz ésnagyon félek hogy fáj ahogy hallottam valami vastag akármivel szúrják át
nekem sajnos érzéstelenítő nélkül kell kérnem mert minden ilyesmi érzéstelenítőre alergiás vagyok :(
Még érzéstelenítéssel is iszonyúan fáj.De utána 2-3 hétig sem lesz jobb.Mert befog gyulladni,duzzadt lesz..
Én 2 nap után kivettem,mert teljesen felesleges ötlet volt..
Hát igen...
Az emberek tesznek róla, nehogy az életük véletlenül túl egyszerű legyen...
Nos... Attól függ, hogy hova a "p*nci" fogalmán belül. Kisajak, nagyajak, hugycső menti, esetleg csikló? Utóbbi természetesen a legkellemetlenebb. Elég nagyokat ugrottak a hölgyek... Személy szerint rendelkezTem egy Apadravya férfi intim piercinggel és számomra elviselhető volt a szúrás, érzéstelenítés nélkül is, viszont a gyógyulás időszaka már kevésbé volt ilyen elviselhető - és bizony kemény hónapokban kell gondolkozni. Amint idősebb lettem és tán kicsit érettebb is, kivettem. Mit ne mondjak, felszabadító érzés volt...
Szerintem ne csináltasd meg. Nem mondom, hogy én megbántam, de felesleges volt. Meg aztán, érzéstelenítésre ne számíts. Bár lehet, hogy hölgyeknél megoldható, férfiaknál nem kivitelezhető, mivel az érzéstelenítőt beadni veszélyesebb, mint maga a piercing szúrás.
Szerintem gondold át, pláne, ha csiklóról van szó, mert az még elég kockázatos is ráadásul. Mindenesetre, ha belevágsz, akkor ajánlom, hogy orvossal tetesd be, van lehetőség erre is, mert nem minden piercer ért annyira a témához, mint állítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!