Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Fáj a tetenusz injekció...

Fáj a tetenusz injekció popsiba? És fáj a punci piercing?

Figyelt kérdés

Jövő héten kell tetanuzra mennm popsiba és anyira félek 14 ves vagyok a tavalyi ltásnál bőgtem pedig az kézbe volt most meg rendestetanuszt kapok hogy ne fertőzöődjön el,........

És nagyon nagyon félek tudom hogy el fogom magam bőgni lehet hogy kiabálok is

És evvel az időponttal egyben szeretnék punci piercinget de azt mondták a szüleim vagy nem kapok vagy érzéstelenítő nélkül és mindenképpen szeretnék.

Nagyon fáj???ettől is nagyon félek

2011. febr. 9. 23:30
 1/9 anonim ***** válasza:

tetanusz és punci piercing, jól összeválogattad.

a piercing nem fáj, ha fáj is akkor nem lesz gond ha rendesen tisztán tartod, fertőtleníted.

a tetanusznál meg gondolj jó dologra aztán nem fogod érezni

2011. febr. 9. 23:34
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
14 évesen punci piercing? Hát, fene tudja...
2011. febr. 9. 23:43
 3/9 anonim ***** válasza:
73%
Inkább forgasd a helyesírási szótárt!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. febr. 9. 23:44
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
Az intim piercing elkészítése érzéstelenítő nélkül sokkal jobban fog fájni, mint a szuri, hidd el. Ráadásul nem is értem, hogy mi a jó benne. Az, hogy divat? Ezért képes vagy kitenni magad a rizikónak, hogy esetleg véletlenül sikerül pár ideget tönkretenni, ami miatt kevésbé lesz élvezetes a szex? A szüleid azért mondták, amit mondtak, mert nem szeretnék, ha piercinged lenne.
2011. febr. 10. 00:03
 5/9 A kérdező kommentje:
Már nagyon félek :(
2011. febr. 10. 13:42
 6/9 anonim ***** válasza:

Erre nem nagyon lehet mit mondani... láttam köldök piercinget begyulladni, 3 hétig gennyedzett.

Én eleve nem szerettem soha az orális szex egyik formáját se, meg nem is megy nekem se az élvezés úgy, de most, hogy elképzeltem oda a gennyes folyást, már biztos, hogy életem hátralevő részében se fogok nagy hangsúlyt fektetni arra, hogy bevezessem :D

2011. febr. 20. 06:26
 7/9 A kérdező kommentje:

Jujjj

Holnap hétfő...

És holnap lesz ez a nap és annyira de annyira félek

mindkettőtől :(

2011. febr. 20. 21:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Még meggondolhatod. A másodikat továbbra sem javaslom.
2011. febr. 21. 01:13
 9/9 anonim ***** válasza:
78%
14 évesen? Gratulálok anyádéknak. Jó nagy ribancot neveltek.
2011. márc. 15. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!