FELHÁBORÍTÓ! Mit lehet tenni?
Hát, igazából a héten tényleg kapott (biztos forrásból) legalább 3 ember vesét.
Egyébként a Bajcsy ellen nemrég indult fegyelmi, és nemsoká leváltják a vezetőséget, szóval nem éppen a legjobb kórházat fogtátok ki.
Mindenhol van probléma csak nem mindegy, hogy mennyi.
Egyik kórházról sem lehet elmondani, hogy összességében jó vagy kiváló lenne, de egyes kórházak egyek osztályaira igenis öröm bejárni.
Csak tudni kell, hogy hova kell menni.
Szerintem nézz utána ha máshol nem egy országos listán amiket minden évben elkészítenek, hogy hol a legjobb a sebészet vagy az onkológia és oda menjetek át.
Én gyerekápoló vagyok (még tanulok), úgyhogy sajnos felnőtt osztályokkal kapcsolatban nem tudok tanácsod adni, hogy hova érdemes menni.
Sok erőt és kitartást!
A Szent Imre egy kiváló kórház, nagyon jók a körülmények és színvonalas az ellátás.
Viszont mint ahogyan mondtam sehol sincsen az, hogy minden tökéletes lenne.
Nekem is vannak rossz tapasztalataim, de én inkább csak a sürgősségit jártam meg, illetve nagypapámmal kapcsolatban vannak borzalmas tapasztalataim.
Viszont van barátnőm aki a gyakorlatát a Szent Imre sebészetén töltötte és azt mondta (egyébként pont ma), hogy nagyon jó és nagyon szerette. Engem is kezelt onnan 2 orvos is és nekem is jó tapasztalataim vannak.
Szerintem érdemes bepróbálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!