Mi a kemoterápia?
Figyelt kérdés
2011. febr. 10. 19:23
2/9 anonim válasza:
infúzió, rákos vagy súlyos megbetegedések "gyógyítására". több órás is lehet, ülsz vagy fekszel. átéltem, igaz nem saját bőrömön tapasztaltam.
3/9 anonim válasza:
a legnagyobb átverés !!
idegméreg - iszonyú pénz van benne - sokaknak fogalmuk sincs mit okoz pl ha börrel érintkezik /szétégeti/-képzeld el ezt a szervezetben, csoda ha túlélik .
ezt nevezik rákgyógyitásnak,majd ha jön az áttét akkor már széttárják a kezüket -agressziv daganata volt nem tehettünk semmit sem ....
4/9 A kérdező kommentje:
Tényleg csak néhány óráig tart?
2011. febr. 11. 12:46
5/9 anonim válasza:
egy kezelés tart néhány óráig. Fél év, de akár évekig is tarthat. Cukoj, akkor te nem átélted, hanem ott voltál és láttad! Aki átélte, az olyan lehet, mint én, akik tudják, hogy egy rohadt dolog. Szétégette a karomat több helyen is, úgy nézek ki ma is, mint akit összeverte, állandóan hánytam napokig, még a víz is kijött belőlem. Szörnyű volt, vissza is mondtam, mert mellette is romlott az eredményem...Előttem szólónak igaza van: méreg, s hatalmas üzlet...
7/9 anonim válasza:
Én 14 kemót kaptam, gerincvelőbe is, de nem volt panaszom és kiírtotta a daganatomat.
8/9 anonim válasza:
Kemoterápia: sejtmérgektől a célzott kezelésekig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!