Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mammográfian mellemből mintát...

Mammográfian mellemből mintát vettek, bedagadt, lelilult, görcsös lett, azt mondták ha fáj, vizesruhát tegyek rá, mit lehet még tenni?

Figyelt kérdés
4 éve cisztát találtak a mellembe ,rendszeresen vissza hivtak, semme panaszom nem volt,nem nőtt semmit.. Most másik hejre hivtak kontróra sajnos elmentem. Tapintással nemtaláltak semmit, röggennel pici csillag alaku árnyékot ,lehet hogy kötőszövet. .Barbár módra érzéstelenitő nélkül vastag tüvel 2 szer megszurták,szövetmintát vettek 3 cm mélyen... mostmár van görcs a mellembe pinpaglabda nagyságu kemény és fáj.6 napja jegelem, talán kicsit kisebb a görcs,mit lehet tenni.Van ,vagy volt valakinek hasonló és mit csinált vele hogy meg gyógyuljon??
2011. febr. 7. 20:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem is csinálták.A fáj,lila,fekete, zöld,csomós heteken át.Semit nem tudsz vele csinálni.Kb egy hónap mire elmúlik.

Nem akarlak megijeszteni,de a csillag alakú valami nem túl jó dolog.Járj utána.

Én már túl vagyok a műtéten.

2011. febr. 7. 20:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Jesszus! Holnap késlekedés nélkül menj a nőgyógyászatra, meséld el, mutasd meg, biztos ad rá valamit! Holnap rögtön menj el, nehogy nagyobb baj legyen!

Eddig is ódzkodtam a mammográfiától, de most már tuti sosem fogok elmenni! Jobbulást!

2011. febr. 7. 20:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Kedves 71%!! Én az előző vagyok.Félre értettél valamit.A mammográfia egy géppel,(mint a röntgen,)végzett vizsgálat.Kellemetlen,de nem fáj.Ott találtak valamit a mellében,amit mintavétellel megnéztek.Sajnos ilyen. Mindenkinek.DE ez megmentheti az életét.Ha odakerülsz a Tiedét is.

Tudod a rák nem viccel!!!És jobb előbb észrevenni,mikor van segítség,mint mellrákban meghalni fiatalon.Tehát menjél mammográfiára és vidd a barátnődet is.

2011. febr. 7. 21:17
 4/4 anonim ***** válasza:
miert nem lehet altatasban?nem az okorban vagyunk!
2012. ápr. 27. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!