Mammográfian mellemből mintát vettek, bedagadt, lelilult, görcsös lett, azt mondták ha fáj, vizesruhát tegyek rá, mit lehet még tenni?
Nekem is csinálták.A fáj,lila,fekete, zöld,csomós heteken át.Semit nem tudsz vele csinálni.Kb egy hónap mire elmúlik.
Nem akarlak megijeszteni,de a csillag alakú valami nem túl jó dolog.Járj utána.
Én már túl vagyok a műtéten.
Jesszus! Holnap késlekedés nélkül menj a nőgyógyászatra, meséld el, mutasd meg, biztos ad rá valamit! Holnap rögtön menj el, nehogy nagyobb baj legyen!
Eddig is ódzkodtam a mammográfiától, de most már tuti sosem fogok elmenni! Jobbulást!
Kedves 71%!! Én az előző vagyok.Félre értettél valamit.A mammográfia egy géppel,(mint a röntgen,)végzett vizsgálat.Kellemetlen,de nem fáj.Ott találtak valamit a mellében,amit mintavétellel megnéztek.Sajnos ilyen. Mindenkinek.DE ez megmentheti az életét.Ha odakerülsz a Tiedét is.
Tudod a rák nem viccel!!!És jobb előbb észrevenni,mikor van segítség,mint mellrákban meghalni fiatalon.Tehát menjél mammográfiára és vidd a barátnődet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!