Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mennyibe kerül 15. kerületben...

Mennyibe kerül 15. kerületben a szentmihályi úti tüdőgondozóban a tüdőszűrés?

Figyelt kérdés
a honlapon annyit tüntettek fel, h térítésköteles,a 30 év felettiek éves szűrésén felül...24 L
2011. jan. 28. 16:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Kb. 900 forint. Azért köbö, mert a TB által előírt normatívával dolgoznak, és nekem tavaly nyáron lett volna 853, de ugye 30 fölött voltam.
2011. jan. 29. 07:19
 2/6 A kérdező kommentje:

köszi

Ez hol volt? mert a 11. ker.-ben úgy emlékszem 1500 volt, kb 2 éve (de 25 év alatti tanulóknak ingyen), tehát az összeg, és a feltételek tüdőgondozónkénk változnak (van olyan kerület, és település is, ahol mindenkinek ingyenes)

2011. jan. 29. 10:09
 3/6 anonim ***** válasza:

Én a 17-ben voltam.

Igazából nem tudom, lehet hogy helye válogatja.

2011. jan. 29. 10:12
 4/6 A kérdező kommentje:
még egyszer köszi
2011. jan. 31. 15:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, nem tudom a választ, de ha felhívod őket megmondják a pontos díjat.

Viszont megdöbbentem, hogy van, ahol fizetni kell a tüdőszűrésért??? Nálunk (Érd) ingyenes, ha van érvényes tb-kártyád. Még így is gond, hogy amióta nem kötelező az évenkénti szűrés, sajnos megint felütötte a fejét Mo.-n a tbc, hát még ha fizetőssé is teszik, még annyi ember sem fog elmenni a szűrésre, mint addig...

2011. febr. 5. 08:55
 6/6 A kérdező kommentje:

voltam :

18 év alatt ingyen, beutalóra

30 év felett évi 1 ingyen

a kettő közt, ha munkáltató kéri:

üzemorvosi beutaló (háziorvosit nem fogadják el!!!)

840 Ft, mert ugye a leletre szükséged van, 1 munkanap alatt kész az eredmény (máshol 1 hét is lehet)

Jah és nem túl "kedvesek", kb keresték, hogy valami ne stimmeljen, a csalódás, hogy minden papír ottvolt, hát megérte látni az arcukat, bár másnap rendesek voltak, ugyh ember függő:P

rendelésidő:

Hétfő-Szerda-Péntek 7 óra 30 perctől 13 óráig a Tüdőszűrőben 8 órától

Kedd-Csütörtök 13 óra 30 perctől 19 óráig a Tüdőszűrőben 14 órától

2011. febr. 18. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!