Fáj a hasam. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
amikor mély levegőt veszek, bal oldalt a bordáim alatt szúró fájdalmat érzek. Ma már nem tudok kimenni orvoshoz, ezért fordultam hozzátok. Valakinek ötlete, hogy mi lehet?
2011. jan. 25. 15:19
1/4 anonim válasza:
beszolrut a levegő.Ugor el a patikába vegyél espmisant vagy renie deflatine-t és ha az akkor rendbetesz,aggodni nem kell mert az espumisannak nincs mellékhatása azaz ártani nem árthatsz vele de egy probát megér.
2/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ. remélem segít. ha nem akkor holnap ellátogatok az orvoshoz :S
2011. jan. 25. 15:46
3/4 anonim válasza:
Nem ettél olyat ami felpuffasztott?Vagy nem ittál?Bab,lencse de még a tulzácba vitt juice is okozhat puffadást,de nagyon sok ételtöl lehet teltségérzeted,ne aggodj szerintem csak az van és ha az van akkor jo lesz rá amit irtam.Jobbulást!
4/4 A kérdező kommentje:
nem. ez teljesen más érzés. csak akkor szúr, ha levegőt veszek és bal oldalt. és elfelejtettem, hogy a vállammal is ugyanez a helyzet, de azt a kondizás miatt is lehet(vagy összefüggésbe lehet hozni a kettőt?).
2011. jan. 25. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!