Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mit fog velem csinálni egy...

Mit fog velem csinálni egy gasztroenterológus?

Figyelt kérdés

Apám azt mondta, hogy holnap még semmit, esetleg ezután küldd további vizsgálatokra, amin olyan tükrözés is lehet, meg mittomén...énmeg már itt sírok, mert félek, nehogy olyat kelljen.... :'(

Főleg hogy nincsen semmi bajom ... legalábbis nemérzem.

Onnan indult ez az egész, hogy még tavaly elájultam, akkor elmentünk orvoshoz(én már akkor se akartam)aztán ők elküldtek vérvételre, aztán meg erre a vizsgálatra...

:'(

( 14,5 L )

2011. jan. 19. 21:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Mit állapított meg a vérvétel?

Én is ájultam el kamaszkoromban, de vérvétel után neurológiára küldtek. Aztán a végén mindenki abban maradt, hogy alacsony a vérnyomásom, és enyhén vérszegény vagyok.

Lehet, hogy kell egy székletvizsgálat, hogy nincs-e belső vérzésed, utána jöhetnek az igen "kellemes" tükrözések. Teljesen homály nekem is miért gasztroenterológia.

2011. jan. 19. 21:55
 2/12 A kérdező kommentje:

Azt mondta a háziorvos, hogy a vérem teljesen rendben van, meg a vizeletem is, csak valami kis apró nemtudom mi rosszat lát benne, és hogy azért mennyünk ide.

De áááh nemár, szóba jöhet tükrözés? :'(

2011. jan. 19. 21:58
 3/12 anonim ***** válasza:

Gyomor tükrözés, vagy vastagbél? Nem mindegy.... Nem hiszem, hogy megtükröznének, azt fekélygyanúnál szoktak. Neked meg ennyi idősen az nem nagyon lehet. És akkor fájna a gyomrod is sokat.

Én voltam amúgy gyomortükin kétszer is. Nem vészes. Egy rossz része van, amikor a szájpadlásod hátuljához ér a cső, akkor egy nagyot öklendezel... De utána már semmi.

És 2 perc az egész.

De szerintem neked nem lesz.

2011. jan. 19. 22:14
 4/12 A kérdező kommentje:

Nem tudom milyen tükrözés, semmit nem mondtak ... csak annyit tudok hogy ehhez a gasztroenterológusos dologhoz az is hozzá tartozik, és attól félek, nehogy nekem is olyat kelljen csinálni... :S

Azon kívül mit csinálhat velem egy ilyen orvos?

Amúgy a hasam nem nagyon szokott fájni... semmi ilyesmi.. semmim kb. Tehát semmi bajom nincs.

2011. jan. 19. 22:21
 5/12 anonim ***** válasza:
Ezen kívül? Sok mindent. Alhasi ultrahang, gyomorröntgen stb. Nem tükröznek csak úgy, ne parázz. :)
2011. jan. 19. 22:26
 6/12 A kérdező kommentje:
És ezek fájnak..kellemetlenek?
2011. jan. 19. 22:32
 7/12 anonim ***** válasza:

Ezek nem fájnak. Csak feküdni kell. A röntgennél hozzád sem érnek, az ultrahangnál, megy egy zselével bekent kütyüt húzogatnak a pocidon.

De a tükrözéstől se félj, tényleg nem nagy dolog!

2011. jan. 19. 22:37
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Akkor így, hogy én sem érzem, hogy valami bajom lenne meg stb, akkor kevés az esély a tükrözésre, ugye?

2011. jan. 19. 22:38
 9/12 anonim ***** válasza:
Kevés rá az esély. Kikérdeznek, étkezési szokások, székleléssel minden rendben-e, lehet mintát is kell majd bevinni. Ha abban nincs semmi gyanús, és amúgy sincs semmi has- vagy gyomorfájós tüneted, minek tükröznének meg? ;)
2011. jan. 20. 09:52
 10/12 A kérdező kommentje:
Nemtudom ... :S csak mert az is ehhez az orvosi részhez tartozik. :D
2011. jan. 20. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!