Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Kórházba rühességet kaptam...

Kórházba rühességet kaptam el! Kinek és hova szóljak?

Figyelt kérdés
Nem tudom kinek és hova kéne szólnom,hogy figyeljenek a kórház fertőtlenítésére!!!senkinek nem kívánom ezt a kellemetlen fertőzést mikor egy 2 hetes babával otthon van és szét vakarja a bőrét a kellemetlen viszkedéstől ilyenkor még a türelem is gyenge!Aki volt már sajnos ilyen helyzetbe tudja miről beszélek!UI:Senkinek nem kívánnám ezt az érzést!
2009. febr. 2. 20:23
 1/5 anonim válasza:
100%
A házi orvosodnak h adjon rá vmit amitől elmúlik. A Korház meg ahol elkaptad valószínűleg úgyis lefogja tagadni, nem sok esély van rá h ezért kapj vmi kárpótlást az biztos.
2009. febr. 2. 20:36
 2/5 A kérdező kommentje:
Hál istenek elmúlt,de utána még allergiás reakcióm lett valamitől úgy hogy ami pár napos gyógyulás lett volna az helyet 2 hónapig tartót.Nem kárpótlás miatt szeretnék szólni csak hogy figyeljenek oda!!!!!!!!
2009. febr. 3. 08:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Bejelentheted a területileg illetékes ÁNTSZ-nél. Lehet hogy kicsit körülnéznének a gyerekágyas osztályon!
2009. febr. 6. 18:38
 4/5 anonim ***** válasza:
szia én is rühös voltam, tényleg szörnyű, és fogalmam sincs, hogy hol kaptam el. Itthon tuti nem, és nem is járok sehová. ja és nekem 2. szor is kijött.
2009. ápr. 6. 16:18
 5/5 A kérdező kommentje:

2X??Mitől jött ki kétszer?

Én a kórházba kaptam el!!

2009. ápr. 7. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!