Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Segíítsettek, ugye nem volt...

Segíítsettek, ugye nem volt túl sok - nem lesz baj?

Figyelt kérdés

Ma megettem 4 győri édest..mármint nem 4 darab kekszet hnem csomag kekszet....és ettem 2 d sörélesztőt...anyám szerint....nem szabad túl sokat mert túlzásba viszem a vitaminokat, mert a győri édesben is avn....meg a sörélesztő ugye....de ez így nem baj ugye ?

Köszönöm :)

2011. jan. 5. 22:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Túl sok vitamin, édes istenem...és akkor mi van? Amúgy én inkább a sok kalória miatt aggódnék 4 csomag keksz után, nem a túl sok vitamin miatt... -.-"
2011. jan. 5. 22:16
 2/2 anonim válasza:
Nyugodj meg, nem túl sok! De ha biztos szeretnél lenni benne, nézd meg a csomagoláson, hogy miből mennyit tartalmaz, majd a neten, hogy az adott vitaminból mi számít már túladagolásnak. A zsírban oldódó vitaminok esetében kell jobban odafigyelni (A,D,E,K), mert ezek nem ürülnek ki a szervezetből olyan könnyen, de ezek esetében is tartósan sokat kell bevinni, hogy káros legyen.
2011. jan. 6. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!