Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Dunsztkötést hogyan kell...

Dunsztkötést hogyan kell csinálni?

Figyelt kérdés

A szemem alatt pár napja kijött egy "pattanás", ami tulajdonképpen nem is az.Piros volt,próbáltam kinyomni,de semmi.Fáj és nagyon zavar.Dunsztkötést tegyek Rá? Tudnátok segíteni,hogyan kell csinálni?

Köszönöm a válaszokat!

2010. dec. 13. 15:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Ne barkácsolj, mert a szem nem játék.

Menj a szemészetre, ahol megfelelően ellátnak, még mielőtt össze-vissza fertőzöd magad és mást is!

2010. dec. 13. 15:55
 2/5 A kérdező kommentje:

Gondolkodtam rajta hogy vagy oda,vagy a bőrgyógyászatra megyek vele.Csak gondoltam megkérdezem,nem szeretek rohangálni a kórházba feleslegesen.

Köszönöm a válaszodat!

2010. dec. 13. 15:59
 3/5 anonim ***** válasza:
párakötést ajánlanának úgyis rá: meleg vizes géz, arra nylon, arra száraz meleg anyagdarab. Ettől hamarabb beérik. Az árpára is ezt kell tenni. (tanultam)
2010. dec. 13. 18:07
 4/5 anonim ***** válasza:

Menj orvoshoz!

Kenőcsöt fog felírni, szulfonamid készítményt.

Ha a pénztárcád engedi, megbízható helyen vegyél ezüstkolloidot,ezzel mosogasd (fülpálcikával), megszabadulsz tőle.

Ha később érzed, hogy viszket, vagy pirosodni kezd, mindig mosd le ezüstkolloiddal.Nem fog kijönni az árpa.

2010. dec. 13. 21:40
 5/5 anonim ***** válasza:

szia! én már használtam olyan kenőcsöt árpára, később gyógyult meg tőle, mint amikor nem vettem rá semmit :/

Szerintem a dunsztkötés az igazi.

2010. dec. 14. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!