Dunsztkötést hogyan kell csinálni?
A szemem alatt pár napja kijött egy "pattanás", ami tulajdonképpen nem is az.Piros volt,próbáltam kinyomni,de semmi.Fáj és nagyon zavar.Dunsztkötést tegyek Rá? Tudnátok segíteni,hogyan kell csinálni?
Köszönöm a válaszokat!
Ne barkácsolj, mert a szem nem játék.
Menj a szemészetre, ahol megfelelően ellátnak, még mielőtt össze-vissza fertőzöd magad és mást is!
Gondolkodtam rajta hogy vagy oda,vagy a bőrgyógyászatra megyek vele.Csak gondoltam megkérdezem,nem szeretek rohangálni a kórházba feleslegesen.
Köszönöm a válaszodat!
Menj orvoshoz!
Kenőcsöt fog felírni, szulfonamid készítményt.
Ha a pénztárcád engedi, megbízható helyen vegyél ezüstkolloidot,ezzel mosogasd (fülpálcikával), megszabadulsz tőle.
Ha később érzed, hogy viszket, vagy pirosodni kezd, mindig mosd le ezüstkolloiddal.Nem fog kijönni az árpa.
szia! én már használtam olyan kenőcsöt árpára, később gyógyult meg tőle, mint amikor nem vettem rá semmit :/
Szerintem a dunsztkötés az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!