Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Miből ál a rehabilitáció?

Miből ál a rehabilitáció?

Figyelt kérdés
barátnőmet majdnem 2hónapja küldték rehabra szenvedélybetegség miatt. 2 hónapig nemlehet látogatni még a szülei se beszélhetnek vele én meg szeretem. mire számíthatok ha kijön mennyire változik meg? további kérdés egy rehab nagyjából mennyi ideig tart? van esély h a 2 hónap után már ki is jöhet?
2010. dec. 6. 18:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Fenntartó gyógyszeres kezelés (ha szükséges), pszichoterápia, csoportterápia. De hogy nem lehet látogatni, azon csodálkozom. Én egy hónapig voltam pszichiátrián függőség és depresszió miatt, de bárki bármikor látogathatott.
2010. dec. 6. 18:38
 2/3 A kérdező kommentje:
pécsvárodon van a rehab asszem változóház a neve. és nemtudjátok hogy van-e esély arra h miengedik 2hóap után mert elvileg 6-12hónapot mondtak. drog(nyugtatók főleg) és torz életképe miatt vitték be
2010. dec. 7. 16:28
 3/3 A kérdező kommentje:
jah és ifjúsági és nem gyógsszerfenttartó sztem mivel nem ópiátot fogyaszt
2010. dec. 7. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!