Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Tatabányán keresnék háziorvost...

Tatabányán keresnék háziorvost + Tatabányán és Budapesten endokrinológust! Van valamelyik kórházban Aki egyben nőgyógyász és endokrinológus is, de hol?

Figyelt kérdés

Tudnátok segíteni nekem? 12 hetes ikerterhessen elvesztettem előző ikreimet. Most jelenleg 4 hetes terhes vagyok és nem szeretném, ha megismétlődne!

Akkor az történt, ami most:

Erősen pajzsmirigy beteg vagyok, napi 150mg-ot kell szednem az L-Tyroxinból és akkor a 12 hetes terhességemnél sem sikerült elérnem, hogy Valaki rendszeresen ellenőrizze a TSH-mat! Sajnos úgy felugrott, hogy leállt a Babáim szívecskéje.

Most szóltam megint a háziorvosomnak és azt mondta, hogy keddre tud időpontot adni!

Tatabányán lakom.

Keresnék olyan háziorvost, Aki rendszeresen tudna ellenőrizni!

Szeretnék találni Tatabányán és Budapesten is olyan becsületes endokrinológus orvost, Aki nem pénzéhségből, de tudna velünk becsületesen és rendszeresen foglalkozni úgy, hogy még vérvétellel is törődik és nem a háziorvoshoz küldd!!!

Kérlek segítsetek!!!

Van Valaki valamelyik kórházban Aki egyben nőgyógyász és endokrinológus is, de hol találom???

Köszönöm a segítségeket!!!

2010. dec. 1. 12:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Endokrinológust tudnék mondani: Dr. Lollok Zoltán. Nagyon rendes doki. www.lollok.hu
2010. dec. 3. 20:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: ő nőgyógyász is.
2010. dec. 3. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!