Lisztérzékenyeknek milyen kedvezmények járnak?
Figyelt kérdés
Hallottam, és olvastam róla , hogy lisztérzékenyeknek emelt családi pótlék jár, valamint kedvezményesebb bérlet stb. Ez valóban így van? A szakorvostól kell kérni rá igazolást. Kérem aki tudja hogy hogyan működnek ezek a dolgok az írjon!2010. nov. 10. 09:41
1/10 anonim válasza:
Anyám cukrosan nem kap ilyen kedvezményeket. Annyit , hogy a gyümölcscukrot meg veheti a patikában receptre kedvezménnyel.Emelt családi pótlék?? HOl élsz te??
2/10 A kérdező kommentje:
Én ezt a neten olvastam, mivel hogy a lisztérzékenység súlyos fogyatékosságnak számít, meg lehet nézni. Csak azt nem tudom hogy ez még mindíg így van-e.
2010. nov. 10. 15:00
3/10 anonim válasza:
14:35: Azért a lisztérzékenység sokkal jelentősebb kiadásokkal jár, mint a cukorbetegség.. Kérdező, a helyi önkormányzatnál érdeklődhetsz esetleg
4/10 anonim válasza:
Ezen szerintem ne vitatkozzunk..3000 ft kilója a xilitnek, fél kiló gyümölcscukor 690 ft..
5/10 A kérdező kommentje:
Szerintem a cukorbetegeknek mindenképpen jár kedvezmény, csak utána kéne járni, kérdésem az volt hogy a lisztérzékenyeknek is jár- e valami?
2010. nov. 12. 11:26
6/10 anonim válasza:
semmilyen...ha 18év alatt vagy,akkor járhat családi pótlék,ha nem,akkor esélytelen...reggel tudtam meg h lisztérzékeny vagyok,azóta körberohangáltam mindent de még csak bérletkedvezmény sincs...
7/10 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom hogy adókedvezmény is jár, legalábbis van akinek igen.
2011. máj. 7. 21:53
8/10 anonim válasza:
A lisztérzékenység súlyos testi fogyatékosság.90%os bérlettel,jeggyel utazhatsz vonaton buszon.Adókedvezmény majdnem 4000 Ft havonta.Ha kiskorúról van szó akkor emelt összegű családi pótlék.
9/10 anonim válasza:
Megemelt családi pótlék is jár,és emiatt utazási kedvezmény is:) már 16 éve vagyok lisztérékeny..tudom:)
L/17
10/10 anonim válasza:
Engem az érdekelne,fogy.támogatás jár utána??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!