Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Budenofalk tapasztalatok?

Budenofalk tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy már sok ilyen hasonló kérdés van, de még így is vannak kételyeim. Az orvosom szerint attól függetlenül, hogy szteroid nem okoz hízást, holdvilágarcot, és hasonló kellemetlen mellékhatásai sincsenek, mivel lokálisan hat. Ennek ellenére mégis olvasok olyan véleményeket róla, hogy valaki elhízott tőle vagy depressziós lett miatta. Crohn betegség miatt írták fel egyébként, de nagyon nem szeretném végigélni mindazt ami a Medrol alatt történt. Több hónapig gyűlöltem magam, nem mentem ki a házból, hosszú évekig a mellékhatások elmúlása után is rettentő testképzavart okozott ami tönkretette az egész életemet.

tegnap 16:47
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!