Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Székesfehérváron hol találok...

Székesfehérváron hol találok olyan fogászatot, ahol állja a tb az ellátást?

Figyelt kérdés
Ha jól tudom a tb áll bizonyos dolgokat a fogászaton is. Gyökérkezelésre lenne szerintem szükségem sürgősen, 3 hete szenvedek a fájdalomtól és kezdek megbolondulni tőle. Már a gyógyszerek is alig segítenek. Tudtok ajánlani szakrendelőt Székesfehérváron?

febr. 17. 20:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg (ált.a város honlapján) hova tartozol körzetileg. Oda tudsz menni csak tb alapon, a többi helyen ugyanúgy fizetned kell.
febr. 17. 20:32
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem mondod, hogy ehhez a gyakori kell!? [link]
febr. 17. 20:35
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Az országban sem.
febr. 17. 20:56
 4/8 A kérdező kommentje:

Kedves 2/3!

Bármelyik körzetbe lehet menni, ha vállalják a kezelést. Én pedig tapasztalatok alapján fekvő ajánlásokat szerettem volna! Ki hol hogy Járt. Mindenesetre köszönöm az egetrengető fáradozásod!

febr. 17. 21:32
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Na álljál le, kérdező! MI nem vagyunk hülyék! "Székesfehérváron hol találok olyan fogászatot, ahol állja a tb az ellátást? Pontosan ennyit kérdeztél, mert ennyit nem voltál képes magadnak megtalálni! Természetesen NEM fogadnak máshol, nem véletlenül vannak körzetek! Ha arra lettél volna kíváncsi, hogy melyik a legjobb állami fogászat Fehérváron, mert téged aztán bárhol ellátnak, mert te vagy a yorki herceg, akkor azt kérdezted volna. Egyébként fel nem bírom fogni, mért szenved valaki 3 hétig a fogfájástól ahelyett, hogy az első héten megtalálná a szakrendelőt.
febr. 17. 21:54
 6/8 A kérdező kommentje:

Egy szóval sem mondtam, hogy hülye vagy. Te szólsz meg engem, pedig ez is csak olvasás kérdése. Nézz utána, ha nekem nem hiszel. "Tudtok ajánlani" szerintem elég egy normálisan gondolkodó embernek. Legközelebb liturgiát írok számodra, akkor talán érteni fogod.

Az meg, hogy miért szenvedek vele valóban jó kérdés. A válasz egyszerű: nem tudtam, hogy áll ilyet a tb. Számomra ez egy új dolog, nem ebbe nőttem fel, ezért is szerettem volna itt épp ésszel rendelkező emberektől választ kapni. Legyen szép napod/estéd!

tegnapelőtt 00:22
 7/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Ezt én sem értem. Először keresel TB-set, utána meg a válaszokra közlöd, hogy akárhol ellátnak, ha fogadnak. Most akkor ha tudod, miért kérdezed? Fogászat sajnos nem így megy, ott csak a körzetéhez tartozókat látják el mindenhol. Ha akut panasz van, fájdalom, stb., akkor ügyeletre kell menni, vagy megnézni te melyikhez tartozol és oda időpontot kérni.
tegnapelőtt 06:38
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Csak a saját körzeted dokijához mehetsz tb alapon.

Hiába mész máshoz, aki fogad, ki fogja számlázni....

Én is fvári vagyok, hiába lakok öreghegyen, nekem pl utca szerint a skála mellett van a fogorvosom.

tegnapelőtt 11:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!