Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ha kértem táppénzes papírt...

Ha kértem táppénzes papírt holnapi napra, de nem adom le, akkor mehetek dolgozni?

Figyelt kérdés
Például ha időközben meggyógyulok és úgy döntök reggel elmegyek dolgozni. Akkor ezt megtehetem, vagy a tp-t az orvos online is rögzítette és már mindenképpen táppénzen kell maradnom?

ma 11:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Ma dolgoztal?
ma 11:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsed el az ilyen variációkat.
ma 12:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Ne variálj! Mert még te jársz porul. Ez ugyanis táppénz csalás! Szóval ha egy adott napra vagy egy adott hétre a házi orvossal ki íratadod magad táppénzre, akkor maradj otthon a seggeden!
ma 12:04
 4/6 anonim ***** válasza:
A buzgómócsing alkalmazott, aki 1 napot se képes táppénzen otthon maradni.
ma 12:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Telefonalj az orvosnak hogy munkakepes vagy es dolgozni akarsz. Lezarja a tappenzt, gondolom kapsz masik papirt oszt mehetsz melozni. Inditani tudnak utolag, lezarni nem tudom, de aznap meg biztos.
ma 12:15
 6/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
Az attól függ. Egyrészt a munkáltatónak is jelezni kell, bár nem tudom milyen hosszú időszak, egy nap vagy több. Ha ők a rendszerbe rögzítették, akkor meg kell kérdezni lehet-e visszavonni. Előre meg nem tudom milyen doki ad ki ilyen papírt, szerintem nem is lehet.
ma 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!