Van olyan pszichológus aki a beszélgetésen túl más módszert is alkalmaz?
Csak egy kérdés azt mondtad el neki, hogy ő mit tett veled, te hogy élted meg ezt, és ez mennyire igazságtalan...
Vagy eljutottál oda, hogy én ezt az embert félreismertem, mert...akkor tévedtem amikor...azért nem jöttem el hamarabb, mert... én ezt és ezt nem tettem/ értettem meg...
Mert egy idő után magadról kell mondj dolgokat, nem róla, meg a méltatlan bánásmódról.
Kedves kérdező! A bántalmazó exeden nem tudsz túllépni? Hiszen csak azért dicsekedett el az "utódoddal", hogy újabb fájdalmat okozzon. Kell ez neked, mazohista vagy? Én anno hasonló helyzetben szedtem egy csokor tulipánt a kertben, és elküldtem az exemmel az utódomnak, azzal, hogy ennyit igazán megérdemel, amiért megszabadított tőle!
Hozzám akarta vágni...
A gödörbe bele sem kellett volna esni, hálát adhattál volna az Istennek, hogy megszabadított tőle, ha már magadtól nem tudtál szakítani!
14 vagyok
Elnézést, ha kemény voltam, szerettelek volna felrázni, hogy ne azon keseregj, aminek inkább örülnöd kellene. Mert amíg a bántalmazó mellett szenvedsz, addig esélyed sincs normális kapcsolatra. Most már legalább van. Csak tudj is élni vele! Minden jót neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!