A műtét napján elkísérhetnek a kórházba és ott lehetnek velem előtte és utána?
Kórház függő, műtét függő, osztály függő.
De influenza miatt most a kórházakban látogatási titalom van, szóval ha nemsokára lesz a műtéted, akkor sajnos nem mehet be Veled egyáltalában senki. Hacsak nem hónapok múlva lesz a műtéted, akkor már nem lesz titalom.
Ha látogatási tilalom van, akkor nem.
Egyébként a látogatási időben igen. Nálunk egyik kórházban sincs egész nap látogatási idő. Tehát, nem lehet ott végig valaki. Plusz a vizitek ideje alatt sem lehet ott látogató.
Ha intenzív osztályon van aznap vagy pár napig a műtét után a beteg, ott meg csak délután van pár óra látogatási idő. Legalábbis nálunk.
Annyi igaz abból, amit az első mondott, hogy osztály függő.
Engem pl egy "sima" látogatási tilalom (értsd: nem COVID) alatt is mindig beengedtek a szülőmhöz, pedig nem is voltam oltva influenza ellen, mert segíteni kellett neki pl az étkezésnél, kisegíteni az ágyból stb. Ehhez általában kellett egy pecsételt papír az osztályvezetőtől, amit a portásnak bemutattam.
De volt olyan ismerősöm, aki olyan kórházba járt látogatni, ahol azokat engedték be a tilalom alatt, akik oltva voltak influenza ellen.
Meg olyan kórház is van, ahol tényleg nem engednek be ilyenkor (szinte) senkihez látogatót, max. csak aki kb. a halálán van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!