Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » A műtét napján elkísérhetnek...

A műtét napján elkísérhetnek a kórházba és ott lehetnek velem előtte és utána?

Figyelt kérdés
Utoljára gyerekként műtöttek, úgyhogy ott végig ott voltak a szüleim, de felnőttként nem tudom, hogy van. Látogatási idő alatt ott lehet velem valaki? Elkísérne a kórházba, ott lenne velem, amíg nem jön el a műtét, majd a felébredés után is. Erre van lehetőség? Bent lehet a kórházi szobában, amíg én is bent vagyok?
ma 08:45
 1/3 anonim ***** válasza:
81%

Kórház függő, műtét függő, osztály függő.

De influenza miatt most a kórházakban látogatási titalom van, szóval ha nemsokára lesz a műtéted, akkor sajnos nem mehet be Veled egyáltalában senki. Hacsak nem hónapok múlva lesz a műtéted, akkor már nem lesz titalom.

ma 08:51
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha látogatási tilalom van, akkor nem.

Egyébként a látogatási időben igen. Nálunk egyik kórházban sincs egész nap látogatási idő. Tehát, nem lehet ott végig valaki. Plusz a vizitek ideje alatt sem lehet ott látogató.

Ha intenzív osztályon van aznap vagy pár napig a műtét után a beteg, ott meg csak délután van pár óra látogatási idő. Legalábbis nálunk.

ma 08:57
 3/3 anonim ***** válasza:
63%

Annyi igaz abból, amit az első mondott, hogy osztály függő.

Engem pl egy "sima" látogatási tilalom (értsd: nem COVID) alatt is mindig beengedtek a szülőmhöz, pedig nem is voltam oltva influenza ellen, mert segíteni kellett neki pl az étkezésnél, kisegíteni az ágyból stb. Ehhez általában kellett egy pecsételt papír az osztályvezetőtől, amit a portásnak bemutattam.

De volt olyan ismerősöm, aki olyan kórházba járt látogatni, ahol azokat engedték be a tilalom alatt, akik oltva voltak influenza ellen.

Meg olyan kórház is van, ahol tényleg nem engednek be ilyenkor (szinte) senkihez látogatót, max. csak aki kb. a halálán van.

ma 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!