Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Vércukor-mérőt keresek....

Senior Séf kérdése:

Vércukor-mérőt keresek. Ajánlanátok?

Figyelt kérdés
jan. 17. 12:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem Accu-Chek Active és Instant-tal van tapasztalatom. Mind a kettő tudja, amit kell és kapható hozzájuk mindenhol tesztcsík, árban is elérhetőek. Az Instanthoz kisebb vércsepp is elég.
jan. 17. 12:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Accu-Check vagy DCont ajánlott a pontosság miatt. Előbbinek jobbakat hallottam az ujjbegyszúrójáról. Ne a készülék árát nézd, hanem a tesztcsíkét.
jan. 17. 12:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Az Accu-Chek és a Dcont is jó választás, de a Dcont előnye, hogy több modelljük ugyanazt a tesztcsíkot használja, így lehet hosszú távon könnyebben beszerezhető lesz. Mindkét márka jó, érdemes megnézni, mi elérhető a patikában, és figyelembe venni a tesztcsík beszerzési lehetőségeit. Az interneten sokszor olcsóbb, de ha csak 1-2 darabot rendelsz, a szállítási költség miatt nem éri meg, szóval érdemes számolni.

Nekem egyébként mindkettő van, és bár amúgy a vércukorszintben lehet eltérés akkor is, ha ugyanabban az időben két különböző ujjból mérsz, a két készülék szinte mindig ugyanazt mutatja.

jan. 17. 12:46
 4/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nekem van ez az accu chek instant, az jó, nekem a dcont nem vált be, de amúgy szerintem is jó mindkettő. Egyébként ujjszúrót tudsz venni külön is, az a legkevesebb, csak ahhoz olyan kell amihez lándzsát is lehet sok helyen venni, vagy rendelni.
jan. 17. 14:33
 5/6 A kérdező kommentje:
A szúrás nélküliekről tudtok valamit. Szerintem kényelmesebb, mert nem koszol.
jan. 17. 14:58
 6/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
52%
Mit koszol? Szúrás nélküli nincsen.
jan. 17. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!