Survivor35 kérdése:
Adhd-t,Autizmus spektrum zavart és egyéb fejlődési rendellenességeket hol tudnak kivizsgálni ha hetedik kerületi erzsébetvárosi lakos vagyok és az itteni pszichiátriai gondozó az egy nulla!?
Figyelt kérdés
Depresszióm Szorongásos zavaraim vannak egész életemben de mivel területi orvosi ellátás van hova tudok menni én már mindenhol érdeklődtem de azt mondták hogy nem vagyok kerületi mindenhol lásd pl: nyírő gyula kórház
35 éves felnőtt korú vagyok és pestről írok.
tegnap 21:39
11/13 A kérdező kommentje:
Na jó felejtsél el úgy látszik jobb ha elengedek dokgokat ügyeket és majd egyszer csak meghalok mostmár egyszer és mindenkorra végre valahára!!!
ma 01:32
12/13 anonim válasza:
Nekünk bőven elég, ha nem írsz ki több kérdést erről.
13/13 anonim válasza:
Felnőtteknek autizmus diagnózist adó helyek/szakemberek: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!