Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Adhd-t,Autizmus spektrum...

Survivor35 kérdése:

Adhd-t,Autizmus spektrum zavart és egyéb fejlődési rendellenességeket hol tudnak kivizsgálni ha hetedik kerületi erzsébetvárosi lakos vagyok és az itteni pszichiátriai gondozó az egy nulla!?

Figyelt kérdés

Depresszióm Szorongásos zavaraim vannak egész életemben de mivel területi orvosi ellátás van hova tudok menni én már mindenhol érdeklődtem de azt mondták hogy nem vagyok kerületi mindenhol lásd pl: nyírő gyula kórház

35 éves felnőtt korú vagyok és pestről írok.

tegnap 21:39
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
A Sote pszichológiai tanszéken ott nem vizsgálnak fejlődési rendellenességeket.
tegnap 21:39
 2/12 anonim ***** válasza:
Miért gondolod, hogy ez segítene bármit rajtad? Nem akarsz majd meghalni, ha papírt kapsz valamelyikről?
tegnap 22:00
 3/12 A kérdező kommentje:
Miaz hogy nem akarok majd meghalni ha papírt kapok valamelyikrről ezt minek szánta?!
tegnap 22:15
 4/12 A kérdező kommentje:
Meghogy mér gondolom hogy ez segítene rajtam ha kivizsgálják?
tegnap 22:16
 5/12 anonim ***** válasza:

Kérdésnek szántam.

Tényleg ennyire bonyolult? Vagy ennek a kérdésnek sincs célja a panaszkodáson kívül?

tegnap 22:31
 6/12 A kérdező kommentje:
Ennek a kérdésnek az a célja hogy orvost vagy szakembert keressek a rohadt ku rva meg magával foglalkozzon mostmár!!!
tegnap 22:34
 7/12 A kérdező kommentje:
Te fassz.opó ri.banc
tegnap 22:36
 8/12 anonim ***** válasza:
Nyugi van, csillagbogár.
tegnap 22:41
 9/12 A kérdező kommentje:

Mit nyugivan kinek van nyugi?

Hát hogy senkise tud normálisan rendesen kötekedés nélkül válaszolni csak szemétként!!!

tegnap 22:55
 10/12 anonim ***** válasza:

Feltettem egy egyszerű kérdést: miért kell ez neked, mi lesz jobb, ha elmész egy ilyen kivizsgálásra?

Te meg engem állítasz be hülyének a kérdésem miatt. Akkor ki kötekedik?

ma 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!