Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Tb. által mellkisebítő?

Tb. által mellkisebítő?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 20 éves lány vagyok és 75/G-H mellem van. Rettentően utálom ez miatt magam mert fájnak ha nincs rajtam melltartó (amit ekkora méretben alig lehet nem horror áron kapni), és rettentően asszimetrikus( szerintem a bal mellem 2-3 mérettel kisebb) Olvastam pár helyen hogy a TB néhány esetben álja a műtét árát. Arra lennék kíváncsi hogy hogyan is kell elkezdeni, vagy eggyáltalán lenne rá esélyem? Valaki azt mondja házi orvos ( az én esetemben ha az orvosomon múlana élből elhajtana) valaki pedig azt hogy nagyobb városok korházaiban. Kérem segítsetek hogyan kell ezen az úton elindulni, mert teljesen elvagyok keseredve. Kit kell keresni, hívni?? Válaszokat előre is köszönöm!

#mell #TB #Mellkisebbítő
ma 19:27
 1/3 anonim ***** válasza:
91%

Kolléganőm a nőgyógyászhoz fordult első körben.

Ő küldte tovább.

ma 19:33
 2/3 anonim ***** válasza:
80%

Reumatológus, vagy nőgyógyász..

Panaszkodj, hogy folyamatosan fáj a hátad, gerinced, annyira húzza a nagy súly.

Ez egészségügyi probléma és Tb-re megcsinálják.

ma 19:37
 3/3 anonim ***** válasza:
44%
Komoly, szakorvosi indok kell. Nem kapod meg.
ma 20:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!