Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hol tudok olyan kártyát...

Hol tudok olyan kártyát igényelni, amivel itt el tudok menni állami egészségügybe?

Figyelt kérdés

Nagyon noob kérdés tudom, de szerencsére eddig még nem kellett Magyarországon állami egészségügyet használnom, a cégemnél viszont a magámba pont a fogorvos nincs benne.

Van minden papírom, taj számom is stb, de gondolom azzal nem tudok a körzeti fogorvoshoz elmenni. Holnapra foglaltam időpontot Teve utcába, de le kellett mondanom, mert nem tudok elmenni. Ott is csak olyat találtam, hogy eu-s eü kártya igénylése, de nekem olyan kell, amivel el tudok menni egy sima fogorvoshoz, vagy bármilyen orvoshoz.

segítsetek kérlek

tegnap 11:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Az pont a taj kartya. Pontosabban a mogotte levo rendezett eu biztositasi jogviszony. Ha fizetve van, akkor pont annyira mehetsz korzeti fogorvoshoz mint barki mas, es ugyanazt is fogod kapni.
tegnap 11:56
 2/6 A kérdező kommentje:
akkor egy taj kártyával el tudok menni? feltételezve, hogy jogviszony megvan
tegnap 11:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor igen.
tegnap 12:02
 4/6 A kérdező kommentje:
és azt, hogy hova tartozok, azt hol tudom megnézni? mert én erről egy listát sem láttam és nem akarom azt, hogy egyik helyről a másikra küldözgessenek
tegnap 12:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Általában a lakhelyednél rákeresel arra, hogy állami fogorvosi körzetek.
tegnap 12:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Megnézed a kerületi vagy önkormányzati honlapon. Kell TAJ, lakcím, személyi kártya.
tegnap 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!