Hogyan lehet megbukni az üzemorvosi vizsgán?
Figyelt kérdés
ma 13:46
2/7 Mad Max2 válasza:
Hááát az attól függ milyen munkakörben dolgozol.
Mert pl ha toronydaru kezelő vagy akkor azért jobban kivizsgálnak, és ha baj van nem engednek dolgozni
De ha mondjuk Marketingmanager vagy akkor igazából nem tudsz megbukni az üzemorvosi vizsgálaton.
3/7 A kérdező kommentje:
szellemi munkavégzés
és ha visszaszájalok neki?
ma 14:04
5/7 Mad Max2 válasza:
irodai munkák esetén csak formalitás az üzemorvosi vizsgálat.
Lehet a doki kicsit okoskodik, de végig hallgatod amit mond, bologatsz aztán szépen kijössz azt szarsz arra amiket mondott.
Én ezt szoktam csínálni:)
6/7 A kérdező kommentje:
Én éreztetni akarom vele, hogy felesleges a munkája.
ma 14:19
7/7 anonim válasza:
Jah te ilyen tipikus nagyszájú vagy aki beleáll mindenkibe ha úgy tartja kedve? Ha számodra felesleges a munkája miért jó az neked hogy direktbe beleállsz? Ennyire örömöt ad ez neked? Általában a retek cigányok szokták ezt csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!