1/4 anonim válasza:
Lehet kellemetlen és megterhelő, de ha fájdalmas az nem jó
2/4 anonim válasza:
Nem fájdalmas, de a sokáig begipszelt láb legyengül, ezért nehezen megy eleinte.
Emlékszem mikor én voltam első alkalommal csoportos tornán: futni kellett volna, én meg elnevettem magam, mert csoszogni is alig tudtam, de persze csináltam, ahogy tudtam. A harmadik alkalomnál már ment a futásnak még alig nevezhető gyakorlat, de már hasonlított rá.
3/4 A kérdező kommentje:
Az jó, hogyha a Youtube videómegosztó oldalon rákeresek bokagyógytorna gyakorlatokra és azokat csinálom? Napi 3x-szor, illetve december 19-étől már mankó nélkül sétálgatok a lakásban, valamint lemegyek kicsit sétálni napi 2x 20 percre?
tegnapelőtt 12:08
4/4 anonim válasza:
Jó lehet, de nem pótolja azt, amikor vezénylik a gyakorlatokat, és ha fáradt, vagy ügyetlen vagy akkor is csinálnod kell.
Én tornáztam "laptopról" is, de a csoportos gyógytorna teljesen más. Ott rendesen kimerültünk, itthon meg sem éreztem, hogy mozogtam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!