Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Látogatási idő? Étkezés?

Látogatási idő? Étkezés?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Hétfőn be kell feküdnöm Pesten a Heim Pál gyermekkórházba az ortopédiai osztályra a kisfiammal egy hétre. Hétfőn be megyünk , pénteken jöhetünk haza. A kérdésem hogy mikor van látogatási idő, és hogy én ott kapok e enni?
jan. 1. 18:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! Mi a tüdőgyógyászaton voltunk, de valószínűleg az egész kórházban ugyanúgy megy. Adtak enni a szülőnek is, de azért a minőséggel voltak gondok. Pl. 4 szelet kenyér és 1 szelet sonka volt a reggeli. Néha ehetetlenül sós volt az étel. Vittem 2 db kb. 1 l-es ételes dobozt, mert a felnőtt kaját egy külön étteremben adták, így fel tudtam vinni az osztályra és nem kellett sokáig otthagyni a gyereket.
jan. 1. 19:23
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A látogatást nem tudom, nekünk úgy volt hogy lemehettünk az udvarra megbeszélve a nővérekkel kb bármikor amikor épp nem kellett vizsgálat vagy gyógyszer beadás miatt jelen lenni és ott nem volt korlátozva a látogatás. Csomagot bármikor lehetett bevinni, éjjel is (mi nem tervezetten este kerültünk be, éjjel 1-re ért be a férjem a fogkefe stb.-vel).
jan. 1. 19:25
 3/5 A kérdező kommentje:
A látogatási idő nem tudod hogy van? Mert én vidékről megyek majd, de lenne aki a közelből be tudna jönni, ha ne tán kellene valami. Vagy ha hoznának enni, akkor van e hűtő amibe el tudnám tenni? Mert annyi kajával nem fogom kibírni 16 hetes terhes vagyok 😅
jan. 1. 19:26
 4/5 A kérdező kommentje:
Bocsi, utólag láttam már hogy írtad , hogy nem tudod hogy van a látogatás
jan. 1. 19:33
 5/5 anonim ***** válasza:
A tüdőgyógyászaton volt egy közös hűtő, gondolom máshol is gondolnak rá. Mindenre kellett nevet írni és dátumot, alkoholos toll praktikus ha van nálad.
jan. 1. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!