Semmelweis STD szűrés jelenleg? (több lent)
A honlapon most ez áll:
"HIV, syphilis, hepatitis B és -C szűréshez vérvétel: H-P: 8:00-09:00 – előzetes időpont-egyeztetés NEM szükséges."
Valaki tud erről valamit, így van tényleg? Akár a 8:00-9:00 (elég karcsúnak tűnik..?), akár az időpont szükségtelensége (ez utóbbit amiatt kérdezem, mert láttam itt korábbi kérdésnél, hogy valaki olyasmit írt, 1-2 hónapra rá kapott időpontot, pedig ha jól láttam, vérvételes tesztre ment ő is).
Plusz kérdés, de ezt úgyis megkérdezem majd a telefonban (csak már nem bírok várni 2 napot így a türelmesen kivárt ablakperiódus végén, amiatt kérdezgetek :'D), hogy HPV szűrés van? A "küldetésük" felsorolásban ott van, de itt a vérvételes teszteknél nincs.
Illetve, írják, hogy kell lakcím kártya a TAJ-jal együtt - ez nem jelenti azt, igaz, hogy BP lakcímmel kell rendelkezni az ingyenességhez?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Köszönöm! Mindenképp megkérdezem majd az árakat is akkor.
Oh :( Azt hittem létezik véralapú teszt is a HPV-re :/
Amúgy most néztem, valóban, a hepatitisek szűrése fizetős.
Mekkora összeg lehet..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!