Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Semmelweis STD szűrés jelenleg...

Semmelweis STD szűrés jelenleg? (több lent)

Figyelt kérdés

A honlapon most ez áll:

"HIV, syphilis, hepatitis B és -C szűréshez vérvétel: H-P: 8:00-09:00 – előzetes időpont-egyeztetés NEM szükséges."

Valaki tud erről valamit, így van tényleg? Akár a 8:00-9:00 (elég karcsúnak tűnik..?), akár az időpont szükségtelensége (ez utóbbit amiatt kérdezem, mert láttam itt korábbi kérdésnél, hogy valaki olyasmit írt, 1-2 hónapra rá kapott időpontot, pedig ha jól láttam, vérvételes tesztre ment ő is).

Plusz kérdés, de ezt úgyis megkérdezem majd a telefonban (csak már nem bírok várni 2 napot így a türelmesen kivárt ablakperiódus végén, amiatt kérdezgetek :'D), hogy HPV szűrés van? A "küldetésük" felsorolásban ott van, de itt a vérvételes teszteknél nincs.

Illetve, írják, hogy kell lakcím kártya a TAJ-jal együtt - ez nem jelenti azt, igaz, hogy BP lakcímmel kell rendelkezni az ingyenességhez?

Köszönöm előre is a válaszokat!

dec. 31. 00:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, de inkább kérdezd meg tőlük, hogy Hepa B és C nem ingyenes. Időpont szerintem csak akkor kell, ha std rendelésre akarsz menni. Nem kell budapesti legyél.
dec. 31. 01:14
 2/4 anonim ***** válasza:
HPV-t nem vérből szűrik, ott nőgyógyászati/ urológiai mintavétel kell, emiatt nincs a verveteles idopontok között :)
dec. 31. 09:49
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Mindenképp megkérdezem majd az árakat is akkor.

Oh :( Azt hittem létezik véralapú teszt is a HPV-re :/

dec. 31. 13:33
 4/4 A kérdező kommentje:

Amúgy most néztem, valóban, a hepatitisek szűrése fizetős.

Mekkora összeg lehet..?

tegnapelőtt 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!